עוגיות פאדג’ שוקולד כשרות לפסח של נטלי לוין הגאונית

עוגיות שוקולד סופר רכות ופאדג'יות בלי טיפה של קמח, ועם קצת מלח שמדגיש עוד יותר את השוקולדיות שלהן. עוגיות מושלמות למכורי שוקולד!
עוגיות שוקולד סופר רכות ופאדג'יות בלי טיפה של קמח, ועם קצת מלח שמדגיש עוד יותר את השוקולדיות שלהן. עוגיות מושלמות למכורי שוקולד!
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    172
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.8 קק״ל 3435.3 קק״ל
    פחמימות 23.2 גרם 464.1 גרם
    שומן 8.4 גרם 167.0 גרם
    נתרן 62.6 מ״ג 1252.3 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 35.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 102.3 גרם
    כולסטרול 39.0 מ״ג 779.2 מ״ג
    סידן 18.2 מ״ג 364.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 20.1 מ״ג
    אשלגן 96.7 מ״ג 1933.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    172
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.8 קק״ל 3435.3 קק״ל
    פחמימות 23.2 גרם 464.1 גרם
    שומן 8.4 גרם 167.0 גרם
    נתרן 62.6 מ״ג 1252.3 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 35.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 102.3 גרם
    כולסטרול 39.0 מ״ג 779.2 מ״ג
    סידן 18.2 מ״ג 364.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 20.1 מ״ג
    אשלגן 96.7 מ״ג 1933.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

פיזור


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
  2. קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  3. בקערת מיקסר שמים ביצים, סוכר, סוכר, חום ומלח ומקציפים במהירות גבוהה במשך 5-6 דקות עד שמתקבלת קציפה אוורירית, תפוחה ובהירה.
  4. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים פנימה את תערובת השוקולד המומס. מערבלים במהירות בינונית עד שאחיד.
  5. מוסיפים קורנפלור, אבקת קקאו ואבקת אפייה ומערבלים במהירות איטית עד שמתקבלת תערובת סמיכה, שוקולדית ומבריקה.
  6. בעזרת 2 כפיות או כף גלידה קפיצית יוצרים תלוליות מהתערובת ומניחים במרווחים על גבי נייר האפייה.
  7. מפזרים מעט מלח גרוס על גבי העוגיות.
  8. אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות. מיד כשהעוגיות יוצאות מהתנור פוחסים אותן בעדינות עם תחתית של כוס כדי לשטח אותן מעט (לא חובה, אבל מוסיף).
  9. מצננים לחלוטין ומגישים.

הערות

  • אפשר להמיר את הקורנפלור בקמח אורז
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות פאדג’ שוקולד כשרות לפסח של נטלי לוין הגאונית

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אורלי חימוביץ

    מתכון מצוין ןקל עם תוצאות נפלאות שלא נשארות לאורך זמן 🙂 נוסה כבר פעמים רבות – מומלץ מאוד. מסתפקת ב-150 גר’ סוכר (100 גר’ סוכר חום + 50 גרם סוכר קנים)

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    לאה ניס

    אפשר להכליף את הקורנפלור בקמח ת”אדמ?

      Avatar
      Foody Foody

      בהחלט.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות