עוגיות פאדג’ שוקולד כשרות לפסח

עוגיות שוקולד סופר רכות ופאדג'יות בלי טיפה של קמח, ועם קצת מלח שמדגיש עוד יותר את השוקולדיות שלהן. עוגיות מושלמות למכורי שוקולד!
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

עוגיות

פיזור

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
  2. קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממסים יחד במיקרוגל או על סיר אדים כפול עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  3. בקערת מיקסר שמים ביצים, סוכר, סוכר, חום ומלח ומקציפים במהירות גבוהה במשך 5-6 דקות עד שמתקבלת קציפה אוורירית, תפוחה ובהירה.
  4. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים פנימה את תערובת השוקולד המומס. מערבלים במהירות בינונית עד שאחיד.
  5. מוסיפים קורנפלור, אבקת קקאו ואבקת אפייה ומערבלים במהירות איטית עד שמתקבלת תערובת סמיכה, שוקולדית ומבריקה.
  6. בעזרת 2 כפיות או כף גלידה קפיצית יוצרים תלוליות מהתערובת ומניחים במרווחים על גבי נייר האפייה.
  7. מפזרים מעט מלח גרוס על גבי העוגיות.
  8. אופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות. מיד כשהעוגיות יוצאות מהתנור פוחסים אותן בעדינות עם תחתית של כוס כדי לשטח אותן מעט (לא חובה, אבל מוסיף).
  9. מצננים לחלוטין ומגישים.

הערות

  • אפשר להמיר את הקורנפלור בקמח אורז

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 171.3 קק״ל 3426.9 קק״ל
פחמימות 22.8 גרם 456.1 גרם
שומן 8.3 גרם 165.8 גרם
נתרן 81.3 מ״ג 1626.7 מ״ג
חלבון 1.8 גרם 35.1 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.1 גרם
שומן רווי 5.1 גרם 102.3 גרם
כולסטרול 39.0 מ״ג 780.4 מ״ג
סידן 18.4 מ״ג 368.4 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 20.8 מ״ג
אשלגן 97.2 מ״ג 1943.5 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    נאוה ויינר

    שלום – האם אפשר להמיר את החמאה בשמן/שמן קוקוס?

      תמר שורצברד

      אפשר להמיר בשמן קוקוס בכמות זהה

    טעות במתכון

    במצרכים לא מופיע קמח אורז. האם הכוונה לקורנפלור?

      מערכת Foody

      סליחה, טעות שלנו. אפשר להשתמש בקמח אורז או בקורנפלור. תיקנו את המתכון

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody