עוגיות ריבה כפולות של מיקי שמו

מיקי שמו במתכון לעוגיות הקלאסיות האהובות בגרסה כשרה לפסח ללא גלוטן! עוגיות חמאה במילוי ריבה, מושלמות לאירוח, למתנה למארחים או סתם לנשנוש מפנק ליד הקפה בבוקר
מיקי שמו במתכון לעוגיות הקלאסיות האהובות בגרסה כשרה לפסח ללא גלוטן! עוגיות חמאה במילוי ריבה, מושלמות לאירוח, למתנה למארחים או סתם לנשנוש מפנק ליד הקפה בבוקר
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    146
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 146.1 קק״ל 5112.0 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 678.2 גרם
    שומן 4.5 גרם 157.3 גרם
    נתרן 15.2 מ״ג 533.6 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 32.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 13.1 מ״ג 459.4 מ״ג
    סידן 5.5 מ״ג 193.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 18.0 מ״ג 631.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    146
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 146.1 קק״ל 5112.0 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 678.2 גרם
    שומן 4.5 גרם 157.3 גרם
    נתרן 15.2 מ״ג 533.6 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 32.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 13.1 מ״ג 459.4 מ״ג
    סידן 5.5 מ״ג 193.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 18.0 מ״ג 631.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

  • 1 צנצנת ריבת תות
    או ריבת פטל, או ריבת שזיפים או ריבת פירות אחרת שאוהבים

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במעבד מזון מעבדים את החמאה יחד עם כל היבשים ומערבלים למשך כ- 2 דקות עד לתערובת אחידה, עוצרים מדי פעם את פעולת מעבד המזון, מוסיפים את שאר החומרים בכמה פולסים רק עד לקבלת בצק אחיד.

    במעבד מזון מעבדים את החמאה יחד עם כל היבשים עד לתערובת אחידה (צילום: שניר גוואטה)
    במעבד מזון מעבדים את החמאה יחד עם כל היבשים עד לתערובת אחידה (צילום: שניר גוואטה)

  2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 30 דקות.
  3. אופים, מעצבים ומגישים: מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
  4. מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח לעלה בעובי 1/2 ס”מ וקורצים עיגולים בקוטר 4 ס”מ בעזרת חותכן עוגיות, קורצים עיגול בקוטר 1 ס”מ במרכז מחצית מן העוגיות, מחלצים את כל העוגיות בזהירות ומסדרים בתבניות במרווחים של 1 ס”מ.
  5. אופים למשך כ-13-15 דקות עד לזהבה קלה ומצננים.
  6. מעבירים את הריבה לשקית זילוף ומזלפים כמות של כ-1/2 כפית במרכז כל עוגייה ללא חור, מפזרים אבקת סוכר על העוגיות עם החורים ומניחים על העוגיות עם הריבה כמו סנדוויץ’ כך שהאבקת סוכר תהיה למעלה.

    עוגיות ריבה כפולות (צילום: שניר גוואטה)
    עוגיות ריבה כפולות (צילום: שניר גוואטה)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות ריבה כפולות של מיקי שמו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    מגי הולצמן

    אפשר לקבל המלצה לסוג הקמח ללא גלוטן שאתה משתמש בו, יש בשפע.

    Avatar
    רני

    קמח ללא גלוטן הוא חמץ. זה לא נקרא קשר לפסח. ממש מטעה את הציבור

    Avatar
    מלי דרי

    נשמע מצוין! אפשר להשתמש בשקדים טחונים במקום הקמח?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות