עוגת בננות עם חמאת בוטנים ושוקולד צ’יפס

יום שישי בפתח ומתחשק לכם לאפות? קבלו מתכון משגע של עוגת בננות עם חמאת בוטנים. בכל פרוסה מקבלים טעמי בננה עדינים עם נגיעות שוקולד צ'יפס
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    55 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה ואת הסוכר. מערבלים כ-3 דקות.
2. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבול, עד שהם נטמעות בתערובת.
3. מוסיפים בננות, שמנת חמוצה, חמאת בוטנים ותמצית וניל ומערבלים.
4. מוסיפים את אבקת האפייה ואת הקמח ומערבלים רק מעט, עד שהקמח נטמע בתערובת.
5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ואם יש את נטיפי חמאת הבוטנים ומערבלים מעט לפיזור אחיד.
6. מחממים תנור ל-180 מעלות. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

צילום: שני הלוי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6435.8 קק״ל 6435.8 קק״ל
פחמימות 913.9 גרם 913.9 גרם
שומן 332.3 גרם 332.3 גרם
נתרן 1648.6 מ״ג 1648.6 מ״ג
חלבון 107.1 גרם 107.1 גרם
סיבים תזונתיים 25.9 גרם 25.9 גרם
שומן רווי 171.2 גרם 171.2 גרם
כולסטרול 1587.2 מ״ג 1587.2 מ״ג
סידן 604.7 מ״ג 604.7 מ״ג
ברזל 26.3 מ״ג 26.3 מ״ג
אשלגן 9501.6 מ״ג 9501.6 מ״ג
אבץ 15.8 מ״ג 15.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    בננות – חמאת בוטנים- שוקולד צ’יפס

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody