עוגת גבינה פירורים בתותים

עוגת גבינה פירורים בתותים זו מעין עוגה הפוכה ומיוחדת במינה: במקום שהתותים יהיו סתם קישוט מעל העוגה, הם הופכים לכלי הקיבול שלה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

לעוגה הזו אני קוראת עוגת גבינה פירורים הפוכה - כי במקום שהתותים יהיו סתם הקישוט מעל העוגה, הם הופכים לכלי הקיבול שלה. עוגת גבינה פירורים בתוך תותים היא לא רק גימיק יפה אלא גם קינוח בנות מהמם (סליחה -בנים), שאוכלים בידיים. אני אוהבת לקשט את הצלחת גם בתותים טבולים בשוקולד, להשלמת הקיטש.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מסירים לכל תות את “העוקץ” בסכין. חותכים את השפיץ ליישור (והעמדת התות בקלות על צלחת ההגשה). מרסקים עוגיות לפירורים.
  2. מרוקנים את התותים בעזרת כפית פריזיאן קטנה (לכדורי מלון).
  3. מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרם.
  4. ממלאים כל תות בעזרת שקית זילוף או כפית.
  5. טובלים הפוך בקערה עם פירורי עוגיות (הן ייצמדו לקרם).

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 340.0 קק״ל 2039.9 קק״ל
פחמימות 47.5 גרם 285.0 גרם
שומן 13.6 גרם 81.5 גרם
נתרן 149.1 מ״ג 894.9 מ״ג
חלבון 7.3 גרם 43.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.7 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 16.5 גרם
כולסטרול 79.0 מ״ג 474.0 מ״ג
סידן 54.0 מ״ג 323.9 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
אשלגן 104.5 מ״ג 627.3 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody