
-
זמן הכנה40 דקות
-
זמן כולל4 שעות ו-20 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים18
מצרכים
תערובת רטובים
-
160 מ"ל שמן קנולהאו 2/3 כוס
-
2/3 כוס רסק תפוחים
-
300 גרם סוכר לבןאו 1.5 כוסות
-
3 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כפית גרידת לימוןדוד משה
-
2 כוסות גזריםדוד משהמגוררים
-
1 כוס קוקוס טחון
תערובת יבשים
-
280 גרם קמח לבןאו 2 כוסות
-
1 כוס אגוזי פקאןקלויים ללא מלח וקצוצים או פקאנים מסוכרים
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית גדושה אבקת אפייה
-
קורט מלח דק
ציפוי גבינת שמנת (להכין מראש)
-
1 מיכל גבינת שמנת 30%בטמפ' החדר
-
100 גרם חמאה רכהבטמפ' החדר
-
1 כפית תמצית וניל
-
100 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים את החומרים הרטובים (מלבד הגזר והקוקוס) בקערה אחת, מוסיפים גזר וקוקוס ומערבבים היטב.
מערבבים את כל החומרים הרטובים בקערה. צילום: נמרוד סונדרס מוסיפים את הגזר והקוקוס ומערבבים היטב. צילום: נמרוד סונדרס - מערבבים את החומרים היבשים בקערה שנייה.
- מאחדים את שתי התערובות בערבוב יסודי ויוצקים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה.
מאחדים בין שתי התערובות. צילום: נמרוד סונדרס - אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 40 דקות. העוגה מוכנה כשקיסם הננעץ בה יוצא יבש. מצננים את העוגה לחלוטין ומחלצים מהתבנית לצלחת הגשה.
- מכינים את הציפוי: מקציפים גבינת שמנת וחמאה רכה יחד עם תמצית וניל לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים אבקת סוכר ומקציפים עוד 1-2 דקות.
- מצפים את העוגה בעזרת פלטה.
מצפים את העוגה. צילום: נמרוד סונדרס - מפזרים מעל גרידת לימון.
מגרדים מעל גרידת לימון. צילום” נמרוד סונדרס - מעבירים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה.
מעבירים למקרר ומגישים. צילום: נמרוד סונדרס
בשיתוף עם דוד משה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
6372.3
קק״ל
6372.3
קק״ל
פחמימות
627.5
גרם
627.5
גרם
שומן
394.6
גרם
394.6
גרם
נתרן
644.9
מ״ג
644.9
מ״ג
חלבון
69.7
גרם
69.7
גרם
סיבים תזונתיים
32.5
גרם
32.5
גרם
שומן רווי
115.8
גרם
115.8
גרם
כולסטרול
1005.6
מ״ג
1005.6
מ״ג
סידן
369.5
מ״ג
369.5
מ״ג
ברזל
11.6
מ״ג
11.6
מ״ג
אשלגן
1561.0
מ״ג
1561.0
מ״ג
אבץ
11.3
מ״ג
11.3
מ״ג
תגובות (0)