רקע ראש השנה

עוגת דבש גבוהה וחגיגית של יונית צוקרמן

היא רכה, מדיפה ניחוח ממכר ומשתבחת עם כל יום שעובר - עוגת דבש גבוהה ומושלמת שמתאימה בדיוק לחגי תשרי ובמיוחד לראש השנה
היא רכה, מדיפה ניחוח ממכר ומשתבחת עם כל יום שעובר - עוגת דבש גבוהה ומושלמת שמתאימה בדיוק לחגי תשרי ובמיוחד לראש השנה
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
37 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    680
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 679.7 קק״ל 6796.7 קק״ל
    פחמימות 89.4 גרם 894.5 גרם
    שומן 33.6 גרם 335.7 גרם
    נתרן 556.6 מ״ג 5566.2 מ״ג
    חלבון 10.2 גרם 101.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 47.4 גרם
    כולסטרול 118.6 מ״ג 1186.0 מ״ג
    סידן 22.0 מ״ג 220.1 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 80.0 מ״ג 799.6 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    680
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 679.7 קק״ל 6796.7 קק״ל
    פחמימות 89.4 גרם 894.5 גרם
    שומן 33.6 גרם 335.7 גרם
    נתרן 556.6 מ״ג 5566.2 מ״ג
    חלבון 10.2 גרם 101.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 47.4 גרם
    כולסטרול 118.6 מ״ג 1186.0 מ״ג
    סידן 22.0 מ״ג 220.1 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 80.0 מ״ג 799.6 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות דבש
יונית צוקרמן
X

37 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות במצב טורבו. מרססים תבנית בתרסיס שמן.
  2. מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים, אפשר להשתמש במפריד ביצים.
  3. מכינים תה חזק עם 2 שקיות תה. מערבבים את המים עם הקפה הנמס.
  4. מקציפים במיקסר עם וו בלון את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ויציב. חשוב שלא יהיה נוקשה מדי.
  5. טורפים בקערה את התה, השמן, הדבש, הקפה והחלמונים. לכמויות העזרו בכוסות מדידה.
  6. מנפים את כל הרכיבים היבשים לתוך הרטובים ומערבבים היטב.
  7. מוסיפים את הקצף, בפעמיים, לתוך התערובת ומקפלים בעדינות עד שאין גושים.
  8. מפזרים בתחתית התבנית את השקדים הפרוסים.
  9. יוצקים את תערובת העוגה לתוך התבנית ואופים במשך שעה, או עד שהעוגה יציבה וזהובה, וקיסר שננעץ במרכז יוצא יבש ללא פירורים.

הערות

  • חשוב לאפות בטמפרטורה נמוכה, כי העוגה נמצאת הרבה זמן בתנור וחשוב שהיא לא תישרף
  • במקום שקדים אפשר להשתמש באגוזים אחרים שאוהבים, כמו אגוזי מלך או אגוזי לוז קצוצים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת דבש גבוהה וחגיגית של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי חגית, אפשר לשמן את התבנית לפני

      Avatar
      מערכת Foody

      240 מ”ל

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות