עוגת דובדבנים מהירה

עוגת דובדבנים מהירה זו לעוגה בחושה רכה, נימוחה ופשוטה להכנה, שאפשר להכין גם עם פרוסות שזיפים או אפרסקים, וגם עם פירות יער טריים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מתכונצ’יק מהיר במיוחד לעוגה בחושה, שאפשר להכין גם עם פרוסות שזיפים או אפרסקים, או עם פירות יער טריים- אבל גם עם דובדבנים מצנצנת העוגה יוצאת נהדר.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160מעלות.
  2. בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, שמן, סוכר, קליפת לימון מגוררת, חלב ושמנת חמוצה לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. משטחים את התערובת בתבנית משומנת. מפזרים מעל את הדובדבנים ואופים 60-50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים).
  5. מצננים מעט ומגישים. שומרים מכוסה בטמפרטורת החדר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4819.2 קק״ל 4819.2 קק״ל
פחמימות 508.8 גרם 508.8 גרם
שומן 276.9 גרם 276.9 גרם
נתרן 2086.0 מ״ג 2086.0 מ״ג
חלבון 70.8 גרם 70.8 גרם
סיבים תזונתיים 8.6 גרם 8.6 גרם
שומן רווי 49.4 גרם 49.4 גרם
כולסטרול 1100.6 מ״ג 1100.6 מ״ג
סידן 584.5 מ״ג 584.5 מ״ג
ברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״ג
אשלגן 5208.4 מ״ג 5208.4 מ״ג
אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody