עוגת מוס אוראו

מחפשים עוגה חגיגית, טעימה ומיוחדת? עוגת מוס אוראו - עוגה קלה להכנה, מרשימה וחגיגית עם מלית מפתיעה של שברי עוגיות ומחית אוראו
מחפשים עוגה חגיגית, טעימה ומיוחדת? עוגת מוס אוראו - עוגה קלה להכנה, מרשימה וחגיגית עם מלית מפתיעה של שברי עוגיות ומחית אוראו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    5725
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5724.9 קק״ל 5724.9 קק״ל
    פחמימות 474.4 גרם 474.4 גרם
    שומן 402.9 גרם 402.9 גרם
    נתרן 1659.0 מ״ג 1659.0 מ״ג
    חלבון 54.9 גרם 54.9 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרם
    כולסטרול 721.0 מ״ג 721.0 מ״ג
    סידן 959.4 מ״ג 959.4 מ״ג
    ברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 1795.8 מ״ג 1795.8 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    5725
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5724.9 קק״ל 5724.9 קק״ל
    פחמימות 474.4 גרם 474.4 גרם
    שומן 402.9 גרם 402.9 גרם
    נתרן 1659.0 מ״ג 1659.0 מ״ג
    חלבון 54.9 גרם 54.9 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
    שומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרם
    כולסטרול 721.0 מ״ג 721.0 מ״ג
    סידן 959.4 מ״ג 959.4 מ״ג
    ברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 1795.8 מ״ג 1795.8 מ״ג
    אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


הפתעת עוגיות


אופן הכנה

  1. מכינים את הפתעת עוגיות אוראו: מעבדים את כל עוגיות האוראו במעבד מזון עד לקבלת מרקם גס וחולי. (למי שאין מעבד מזון יכול לשבור בצורה ידנית בעזרת מערוך) .
  2. מעבירים את העוגיות השבורות לקערה ומוסיפים 100 גרם מחית אוראו ומערבבים ביחד.
  3. מניחים בטבעת האפייה שקף בצידי התבנית.
  4. מניחים מחצית מהמסה של העוגיות במרכז התבנית כך שלא תגע בדפנות טבעת האפייה, מעבירים למקפיא להתייצבות לחצי שעה.
  5. מכינים מוס אוראו: בקערית קטנה שמים את הג’לטין עם מים קרים (לא מערבבים) ומניחים להתמצקות.
  6. בקערה שמים את השוקולד הלבן, 300 גרם מחית בטעם אוראו.
  7. מביאים לסף רתיחה 150 מ”ל שמנת מתוקה ויוצקים אותה על השוקולד הלבן ומחית האוראו. מערבבים היטב.
  8. ממיסים את הג’לטין 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים גם לתערובות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, מניחים בצד להתקררות.
  9. במיקסר עם בלון הקצפה שמים את יתרת השמנת ומקציפים לקצף 80%.
  10. מקפלים את הגנאש פנימה לתוך הקצפת ומניחים בצד.
  11. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקיםם כמחצית מהמוס לתוך התבנית ומכניסים למקפיא לשעה התייצבות.
  12. מוציאים שוב וממלאים באמצע את יתרת העוגיות שנשארו, יוצקים מעל את יתרת המוס שנשארה ומחזירים למקפיא ללילה אחד לפחות.
  13. לפני ההגשה: ממיסים שוקולד מריר ו-100 מ”ל שמנת מתוקה במיקרוגל בפולסים קצרים ומניחים בצד להתקררות. מכניסים לשק זילוף ומטפטפים טיפות מעל העוגה בזהירות לקישוט.
  14. ניתן לקשט עם שברי עוגיות, זילוף קצפת ,ממתקים וכל מה שעושה לכם מתוק.
העוגה לפניי העיטור
העוגה לפניי העיטור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מוס אוראו

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    שיר בראלי

    חצי עוגה כבר נגמרה ב10 דק עוגה מעולה!!!

    Avatar
    Devora Elkayam

    מוס האוראו שלי

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    שרון

    עוגה מעולה ,חוסלה לפני שהספקתי לצלם

      Avatar
      מערכת Foody

      מהר להכין עוד אחת ((: איזה כיף לשמוע! תודה ששיתפת אותנו.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות