עוגת מוס אוראו

מחפשים עוגה חגיגית, טעימה ומיוחדת? עוגת מוס אוראו - עוגה קלה להכנה, מרשימה וחגיגית עם מלית מפתיעה של שברי עוגיות ומחית אוראו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפתעת עוגיות אוראו: מעבדים את כל עוגיות האוראו במעבד מזון עד לקבלת מרקם גס וחולי. (למי שאין מעבד מזון יכול לשבור בצורה ידנית בעזרת מערוך) .
  2. מעבירים את העוגיות השבורות לקערה ומוסיפים 100 גרם מחית אוראו ומערבבים ביחד.
  3. מניחים בטבעת האפייה שקף בצידי התבנית.
  4. מניחים מחצית מהמסה של העוגיות במרכז התבנית כך שלא תגע בדפנות טבעת האפייה, מעבירים למקפיא להתייצבות לחצי שעה.
  5. מכינים מוס אוראו: בקערית קטנה שמים את הג’לטין עם מים קרים (לא מערבבים) ומניחים להתמצקות.
  6. בקערה שמים את השוקולד הלבן, 300 גרם מחית בטעם אוראו.
  7. מביאים לסף רתיחה 150 מ”ל שמנת מתוקה ויוצקים אותה על השוקולד הלבן ומחית האוראו. מערבבים היטב.
  8. ממיסים את הג’לטין 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים גם לתערובות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, מניחים בצד להתקררות.
  9. במיקסר עם בלון הקצפה שמים את יתרת השמנת ומקציפים לקצף 80%.
  10. מקפלים את הגנאש פנימה לתוך הקצפת ומניחים בצד.
  11. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקיםם כמחצית מהמוס לתוך התבנית ומכניסים למקפיא לשעה התייצבות.
  12. מוציאים שוב וממלאים באמצע את יתרת העוגיות שנשארו, יוצקים מעל את יתרת המוס שנשארה ומחזירים למקפיא ללילה אחד לפחות.
  13. לפני ההגשה: ממיסים שוקולד מריר ו-100 מ”ל שמנת מתוקה במיקרוגל בפולסים קצרים ומניחים בצד להתקררות. מכניסים לשק זילוף ומטפטפים טיפות מעל העוגה בזהירות לקישוט.
  14. ניתן לקשט עם שברי עוגיות, זילוף קצפת ,ממתקים וכל מה שעושה לכם מתוק.
העוגה לפניי העיטור
העוגה לפניי העיטור

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4035.3 קק״ל 4035.3 קק״ל
פחמימות 231.5 גרם 231.5 גרם
שומן 332.5 גרם 332.5 גרם
נתרן 391.8 מ״ג 391.8 מ״ג
חלבון 37.3 גרם 37.3 גרם
סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
שומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרם
כולסטרול 721.0 מ״ג 721.0 מ״ג
סידן 959.4 מ״ג 959.4 מ״ג
ברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג
אשלגן 1795.8 מ״ג 1795.8 מ״ג
אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody