עוגת מוס קינדר בואנו

מחפשים עוגה חגיגית במיוחד, טעימה אבל גם לא מורכבת להכנה? עוגת מוס קינדר בואנו זו העוגה בשבילכם. עם תחתית פריכה של וופל ומלית עשירה ושוקולדית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מניחים בטבעת האפייה שקף בצידי התבנית. 
  2. בקערה מניחים את הפאייטה ואת מחית בטעם קינדר בואנו DARK ומערבבים.
  3. משטחים את הפאייטה בתוך טבעת האפייה עד 3 ס”מ מדופן התבנית, מעבירים למקפיא להתייצבות לחצי שעה.
  4. מכינים מוס קינדר בואנו: בכוס פלסטיק שמים את הג’לטין עם המים הקרים (לא מערבבים) ומניחים להתמצקות.
  5. בקערה מניחים את השוקולד הלבן, 300 גרם מחית בטעם קינדר בואנו חלב.
  6. בקלחת מביאים לסף רתיחה 150 מ”ל שמנת מתוקה ויוצקים אותה על השוקולד הלבן והמחית ומערבבים היטב.
  7. ממיסים את הג’לטין 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים גם לתערובות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים.
  8. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת לקצף 80%.
  9. מקפלים את הגנאש פנימה לתוך הקצפת ושומרים בצד.
  10. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את כל המוס לתבנית ומעבירים למקפיא ללילה אחד לפחות.
  11. לפני הגשה ניתן לקשט או עם גנאש שוקולד מריר: שמים בקערה המתאימה למיקרוגל את השמנת והשוקולד המריר, מחממים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה. ממתינים טיפה שיתקרר ומוזגים על עוגת המוס.
  12. ניתן לקשט עם תלתלי שוקולד מריר, פיסטוק גרוס, קוקוס לבן או כל מה שאתם אוהבים.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6160.3 קק״ל 6160.3 קק״ל
פחמימות 641.5 גרם 641.5 גרם
שומן 372.5 גרם 372.5 גרם
נתרן 390.8 מ״ג 390.8 מ״ג
חלבון 62.3 גרם 62.3 גרם
סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
שומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרם
כולסטרול 721.0 מ״ג 721.0 מ״ג
סידן 958.9 מ״ג 958.9 מ״ג
ברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג
אשלגן 1795.8 מ״ג 1795.8 מ״ג
אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (17)

    Avatar
    דני

    במקום פייטה אפשר להשתמש בפצפוצי אורז? ואם כן אז גם 500 גרם?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody