עוגת מוס קינדר בואנו

מחפשים עוגה חגיגית במיוחד, טעימה אבל גם לא מורכבת להכנה? עוגת מוס קינדר בואנו זו העוגה בשבילכם. עם תחתית פריכה של וופל ומלית עשירה ושוקולדית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מניחים בטבעת האפייה שקף בצידי התבנית. 
  2. בקערה מניחים את הפאייטה ואת מחית בטעם קינדר בואנו DARK ומערבבים.
  3. משטחים את הפאייטה בתוך טבעת האפייה עד 3 ס”מ מדופן התבנית, מעבירים למקפיא להתייצבות לחצי שעה.
  4. מכינים מוס קינדר בואנו: בכוס פלסטיק שמים את הג’לטין עם המים הקרים (לא מערבבים) ומניחים להתמצקות.
  5. בקערה מניחים את השוקולד הלבן, 300 גרם מחית בטעם קינדר בואנו חלב.
  6. מביאים לסף רתיחה 150 מ”ל שמנת מתוקה ויוצקים אותה על השוקולד הלבן והמחית ומערבבים היטב.
  7. ממיסים את הג’לטין 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים גם לתערובות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים.
  8. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת לקצף 80%.
  9. מקפלים את הגנאש פנימה לתוך הקצפת ושומרים בצד.
  10. מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את כל המוס לתבנית ומעבירים למקפיא ללילה אחד לפחות.
  11. לפני הגשה ניתן לקשט או עם גנאש שוקולד מריר: שמים בקערה המתאימה למיקרוגל את השמנת והשוקולד המריר, מחממים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה. ממתינים טיפה שיתקרר ומוזגים על עוגת המוס.
  12. ניתן לקשט עם תלתלי שוקולד מריר, פיסטוק גרוס, קוקוס לבן או כל מה שאתם אוהבים.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6160.3 קק״ל 6160.3 קק״ל
פחמימות 641.5 גרם 641.5 גרם
שומן 372.5 גרם 372.5 גרם
נתרן 390.8 מ״ג 390.8 מ״ג
חלבון 62.3 גרם 62.3 גרם
סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
שומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרם
כולסטרול 721.0 מ״ג 721.0 מ״ג
סידן 958.9 מ״ג 958.9 מ״ג
ברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״ג
אשלגן 1795.8 מ״ג 1795.8 מ״ג
אבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (8)

    Avatar
    תגל

    במתכון כתוב בסוף 100 גרם שוקולד מריר ו100 מ”ל שמנת מתוקה אבל בהוראות הכנה אין התייחסות למרכיבים האלו. מתי אמורים להשתמש בהם?

      Avatar
      Foody Foody

      תיקנו את המתכון, תודה על ההערה

    Avatar
    לי רוסומחו

    לא רשום במתכון מה לעשות עם השוקולד המריר וה100מל שמנת שרשום בסוף המצרחים?

      Avatar
      Foody Foody

      תיקנו את המתכון, תודה על ההערה

    Avatar
    אורה שחר

    האם החומרים כשרים למהדריןין? בתור אחד שמקפידה על כשרות זה חלק חשוב בנושאהאוכל.

      Avatar
      Foody Foody

      על המצרכים יש כשרויות שונות, אך הרוב חוג חתם סופר פתח תקווה

    Avatar
    lilach KANDINOV

    העוגה שבתמונה זה ברינג 24 או 20? איך יוצאת כזאת גבוה?

      Avatar
      Foody Foody

      אכן ברינג 24 לפי הוראת המתכונאי 🙂

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody