עוגת מוס קליק בחצי ביצת שוקולד ענקית

קרין גורן מציגה מוס שוקולד בהגשה מיוחדת וחד פעמית בחצי ביצת שוקולד ענקית עם חתיכות קריספיות ומתוקות שמתפצחות בכל ביס ולא כדאי לכם לפספס
קרין גורן מציגה מוס שוקולד בהגשה מיוחדת וחד פעמית בחצי ביצת שוקולד ענקית עם חתיכות קריספיות ומתוקות שמתפצחות בכל ביס ולא כדאי לכם לפספס
  • קרין גורן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    4802
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4801.5 קק״ל 4801.5 קק״ל
    פחמימות 230.0 גרם 230.0 גרם
    שומן 410.0 גרם 410.0 גרם
    נתרן 379.5 מ״ג 379.5 מ״ג
    חלבון 48.0 גרם 48.0 גרם
    סיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 187.9 גרם 187.9 גרם
    כולסטרול 897.2 מ״ג 897.2 מ״ג
    סידן 894.9 מ״ג 894.9 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 2583.3 מ״ג 2583.3 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    4802
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4801.5 קק״ל 4801.5 קק״ל
    פחמימות 230.0 גרם 230.0 גרם
    שומן 410.0 גרם 410.0 גרם
    נתרן 379.5 מ״ג 379.5 מ״ג
    חלבון 48.0 גרם 48.0 גרם
    סיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 187.9 גרם 187.9 גרם
    כולסטרול 897.2 מ״ג 897.2 מ״ג
    סידן 894.9 מ״ג 894.9 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 2583.3 מ״ג 2583.3 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


ביצת שוקולד

מוס

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את חצי הביצה: מחממים את הזפירו להמסה מלאה (אפשר במיקרו אבל מומלץ לחמם על אדים - בן מארי).
  2. מברישים את תבנית הביצה בשכבה של זפירו מריר מומס. מקררים להתייצבות וחוזרים על הפעולה ליצירת 4 שכבות. אפשר 2 שכבות של זפירו מריר ו-2 של זפירו לבן - העובי חשוב כי ממלאים את הביצה במילוי כבד. מנקים את השוליים בין שכבה לשכבה.
  3. בשכבה האחרונה, כשהזפירו עדיין מעט נוזלי, מפוררים שקית של ממתק קליק ומפזרים לתוך הביצה בשכבה אחידה. מכניסים להקפאה.
  4. מכינים את המוס: ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחלב לתערובת אחידה ומצננים מעט.
  5. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מערבבים מעט מהקצפת לשוקולד, להשוואת טמפרטורות ואז מאחדים את שתי התערובות לקבלת מוס.
  6. מוציאים את הביצה מהמקפיא, מחברים לבסיס יציב בעזרת זפירו מריר מומס.
  7. ממלאים את הביצה במוס. מקשטים בקליק ומכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מוס קליק בחצי ביצת שוקולד ענקית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    ליאת

    היי, האם ניתן להמיר את המוס לפרווה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשרי. מחליפים את מוצרי החלב במוצרי פרווה: חלב שקדים, מחמאה, שמנת צמחית וכדומה. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות