עוגת מוס קליק בחצי ביצת שוקולד ענקית

קרין גורן מציגה מוס שוקולד בהגשה מיוחדת וחד פעמית בחצי ביצת שוקולד ענקית עם חתיכות קריספיות ומתוקות שמתפצחות בכל ביס ולא כדאי לכם לפספס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    6

מצרכים

תבנית חצי קערה קוטר 22

ביצת שוקולד

מוס

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את חצי הביצה: מחממים את הזפירו להמסה מלאה (אפשר במיקרו אבל מומלץ לחמם על אדים - בן מארי).
  2. מברישים את תבנית הביצה בשכבה של זפירו מריר מומס. מקררים להתייצבות וחוזרים על הפעולה ליצירת 4 שכבות. אפשר 2 שכבות של זפירו מריר ו-2 של זפירו לבן - העובי חשוב כי ממלאים את הביצה במילוי כבד. מנקים את השוליים בין שכבה לשכבה.
  3. בשכבה האחרונה, כשהזפירו עדיין מעט נוזלי, מפוררים שקית של ממתק קליק ומפזרים לתוך הביצה בשכבה אחידה. מכניסים להקפאה.
  4. מכינים את המוס: ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחלב לתערובת אחידה ומצננים מעט.
  5. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מערבבים מעט מהקצפת לשוקולד, להשוואת טמפרטורות ואז מאחדים את שתי התערובות לקבלת מוס.
  6. מוציאים את הביצה מהמקפיא, מחברים לבסיס יציב בעזרת זפירו מריר מומס.
  7. ממלאים את הביצה במוס. מקשטים בקליק ומכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4801.5 קק״ל 4801.5 קק״ל
פחמימות 230.0 גרם 230.0 גרם
שומן 410.0 גרם 410.0 גרם
נתרן 379.5 מ״ג 379.5 מ״ג
חלבון 48.0 גרם 48.0 גרם
סיבים תזונתיים 20.0 גרם 20.0 גרם
שומן רווי 187.9 גרם 187.9 גרם
כולסטרול 897.2 מ״ג 897.2 מ״ג
סידן 894.9 מ״ג 894.9 מ״ג
ברזל 8.3 מ״ג 8.3 מ״ג
אשלגן 2583.3 מ״ג 2583.3 מ״ג
אבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

      Avatar
      Foody Foody

      היי, עם כפיות. פשוט “לחפור” בעוגה ולשבור את השוקולד בידיים. הכי כיף!

    Avatar
    שמחה מויאל

    איפה קונים שוקולד זפירו

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody