עוגת שוקולד של ענבל אלמוג

עוגת שוקולד של ענבל אלמוג זו עוגת שוקולד בחושה, ביתית, טעימה ופשוטה להכנה, שנראית מושקעת ויפה במיוחד בזכות ציפוי שוקולד מבריק
עוגת שוקולד של ענבל אלמוג זו עוגת שוקולד בחושה, ביתית, טעימה ופשוטה להכנה, שנראית מושקעת ויפה במיוחד בזכות ציפוי שוקולד מבריק
  • קרין גורן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    5435
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5434.9 קק״ל 5434.9 קק״ל
    פחמימות 500.7 גרם 500.7 גרם
    שומן 356.9 גרם 356.9 גרם
    נתרן 1310.6 מ״ג 1310.6 מ״ג
    חלבון 77.7 גרם 77.7 גרם
    סיבים תזונתיים 21.9 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 100.6 גרם 100.6 גרם
    כולסטרול 1194.8 מ״ג 1194.8 מ״ג
    סידן 808.2 מ״ג 808.2 מ״ג
    ברזל 15.8 מ״ג 15.8 מ״ג
    אשלגן 1997.1 מ״ג 1997.1 מ״ג
    אבץ 10.2 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    5435
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5434.9 קק״ל 5434.9 קק״ל
    פחמימות 500.7 גרם 500.7 גרם
    שומן 356.9 גרם 356.9 גרם
    נתרן 1310.6 מ״ג 1310.6 מ״ג
    חלבון 77.7 גרם 77.7 גרם
    סיבים תזונתיים 21.9 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 100.6 גרם 100.6 גרם
    כולסטרול 1194.8 מ״ג 1194.8 מ״ג
    סידן 808.2 מ״ג 808.2 מ״ג
    ברזל 15.8 מ״ג 15.8 מ״ג
    אשלגן 1997.1 מ״ג 1997.1 מ״ג
    אבץ 10.2 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור

מתכון של הצופה ענבל אלמוג מתוך התוכנית “המדריך לאפייה”.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל חומרי העוגה לפי הסדר.
  2. אופים ב-180 מעלות עד שקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
  3. מצננים לחלוטין.
  4. בסיר קטן מחממים לסף רתיחה שמנת מתוקה, קפה ותמצית וניל. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מצננים עד שהציפוי פושר ויוצקים על העוגה.
  5. מגישים בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד של ענבל אלמוג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות