עוגת תפוזים בחושה ללא גלוטן

מחפשים עוגה לשבת? זהר לוסטיגר בשן מכינה עוגת תפוזים בחושה ללא גלוטן וללא לקטוז. עוגה עסיסית, רכה ולחה שמכינים בזריזות בקערה אחת
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. משמנים תבנית אפייה.
  2. מחממים תנור ל 180 מעלות.
  3. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים היטב את שמן הזית וסוכר הקנים כ-2 דקות.
  4. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה וממשיכים לערבל.
  5. מוסיפים מיץ וגרידת תפוזים, תמצית וניל, פולנטה, קמח שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לאיחוד החומרים.
  6. מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.

 

הערות

  • להכנה ללא מיקסר: טורפים את כל החומרים בקערה אחת

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3741.9 קק״ל 3741.9 קק״ל
פחמימות 50.8 גרם 50.8 גרם
שומן 247.0 גרם 247.0 גרם
נתרן 1481.5 מ״ג 1481.5 מ״ג
חלבון 51.9 גרם 51.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
שומן רווי 34.8 גרם 34.8 גרם
כולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״ג
סידן 245.0 מ״ג 245.0 מ״ג
ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 351.6 מ״ג 351.6 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody