כמו שמש באמצע היום – עוגת תפוזים בחושה ללא גלוטן

מחפשים עוגה לשבת? זהר לוסטיגר בשן מכינה עוגת תפוזים בחושה ללא גלוטן וללא לקטוז. עוגה עסיסית, רכה ולחה שמכינים בזריזות בקערה אחת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. משמנים תבנית אפייה.
  2. מחממים תנור ל 180 מעלות.
  3. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים היטב את שמן הזית וסוכר הקנים כ-2 דקות.
  4. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה וממשיכים לערבל.
  5. מוסיפים מיץ וגרידת תפוזים, תמצית וניל, פולנטה, קמח שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לאיחוד החומרים.
  6. מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
  7. הגישו בצלחות עוגה קלאסיות כאלה, תמיד טוב שיש בבית.

 

הערות

  • להכנה ללא מיקסר: טורפים את כל החומרים בקערה אחת
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3741.9 קק״ל 3741.9 קק״ל
פחמימות 50.8 גרם 50.8 גרם
שומן 247.0 גרם 247.0 גרם
נתרן 401.5 מ״ג 401.5 מ״ג
חלבון 51.9 גרם 51.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
שומן רווי 34.8 גרם 34.8 גרם
כולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״ג
סידן 245.0 מ״ג 245.0 מ״ג
ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 351.6 מ״ג 351.6 מ״ג
אבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    רותם

    עוגה מצויינת!!! אהבתי והתחסלההה

    Avatar
    סימי

    העוגה יצאה יבשה מאוד ווקמח התירס מאוד לא לחך ,בקיצור נפילה

      Avatar
      Foody Foody

      מצטערים לשמוע. נסי להבא להוריד מעט את טמפרטורת האפייה ו/או לאפות פחות זמן.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody