רקע למתחם סוגת
קאבר דסקטופ סוגת

עוגת תפוחים בחושה מקמח כוסמין עם רוטב קרמל מלוח

סיומת מעולה לארוחה מפנקת - עוגת תפוחים בחושה מקמח כוסמין עם תפוחי עץ שמוגשת עם רוטב קרמל מלוח מושלם ומטריף
סיומת מעולה לארוחה מפנקת - עוגת תפוחים בחושה מקמח כוסמין עם תפוחי עץ שמוגשת עם רוטב קרמל מלוח מושלם ומטריף
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    4616
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4616.4 קק״ל 4616.4 קק״ל
    פחמימות 384.9 גרם 384.9 גרם
    שומן 293.6 גרם 293.6 גרם
    נתרן 2273.8 מ״ג 2273.8 מ״ג
    חלבון 81.2 גרם 81.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 79.7 גרם 79.7 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 276.4 מ״ג 276.4 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 358.7 מ״ג 358.7 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    4616
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4616.4 קק״ל 4616.4 קק״ל
    פחמימות 384.9 גרם 384.9 גרם
    שומן 293.6 גרם 293.6 גרם
    נתרן 2273.8 מ״ג 2273.8 מ״ג
    חלבון 81.2 גרם 81.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 79.7 גרם 79.7 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 276.4 מ״ג 276.4 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 358.7 מ״ג 358.7 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

אחרי שעמלתם כל כך קשה על ארוחת החג, אין שום סיבה להתאמץ כל כך גם בשביל קינוח מושלם! קבלו מתכון פשוט ונהדר של עוגת תפוחים בחושה מקמח כוסמין לבן עם המון תפוחי עץ חמצמצים ורוטב קרמל מלוח שתרצו לזלול גם בלי העוגה!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוחים
רחלי קרוט
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עוגת תפוחים בחושה

רוטב קרמל מלוח


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה עגולה בקוטר 24 (או שתי תבניות אינגליש קייק).
  2. מכינים את העוגה: טורפים בקערה עם מטרפה ידנית את הביצים והסוכר 2-3 דקות לתערובת בהירה. מוסיפים את השמן וטורפים היטב. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים להטמעה. מוסיפים את התפוחים, מערבבים ומעבירים את הבלילה לתבנית האפייה.
  3. אופים את העוגה 40-50 דקות או עד שהיא יציבה וקפיצית למגע.
  4. מכינים את רוטב הקרמל המלוח: שמים במחבת את הסוכר הדק דק והשמנת המתוקה או הצמחית וממיסים תוך כדי ערבוב עד שנוצר רוטב בצבע ענברי. מוסיפים את המלח גס ומערבבים.
  5. מזלפים את רוטב הקרמל על העוגה ומגישים.
עוגת תפוחים קרמל סוגת2
עוגת תפוחים בחושה עם רוטב קרמל מלוח. צילום: נמרוד גנישר

הערות

  • אפשר להחליף את קמח הכוסמין הלבן בשתי כוסות קמח כוסמין תופח סוגת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    Hanna Sharabi

    האם אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן

      Avatar
      מערכת Foody

      הי חנה, רק בקמח 1:1.

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, ללא הרוטב. בהגשה – להוסיף את הרוטב

קטגוריות

אביזרים

טכניקות