
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 367.9 קק״ל 5518.0 קק״לפחמימות 50.0 גרם 750.7 גרםשומן 14.1 גרם 212.1 גרםנתרן 811.6 מ״ג 12174.3 מ״גחלבון 13.8 גרם 207.5 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 77.5 גרםשומן רווי 3.8 גרם 56.4 גרםכולסטרול 29.6 מ״ג 443.4 מ״גסידן 165.0 מ״ג 2474.4 מ״גברזל 3.1 מ״ג 46.4 מ״גאשלגן 219.3 מ״ג 3288.9 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 24.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות368
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 367.9 קק״ל 5518.0 קק״לפחמימות 50.0 גרם 750.7 גרםשומן 14.1 גרם 212.1 גרםנתרן 811.6 מ״ג 12174.3 מ״גחלבון 13.8 גרם 207.5 גרםסיבים תזונתיים 5.2 גרם 77.5 גרםשומן רווי 3.8 גרם 56.4 גרםכולסטרול 29.6 מ״ג 443.4 מ״גסידן 165.0 מ״ג 2474.4 מ״גברזל 3.1 מ״ג 46.4 מ״גאשלגן 219.3 מ״ג 3288.9 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 24.6 מ״גסגור
כל ארוחה תשודרג בקלות אם תניחו על השולחן בגאווה פיתות טעימות שאפיתם לבד. איך מכינים? מחממים מראש תבנית בתוך התנור, ועל התבנית הלוהטת אופים את הפיתות. ויש גם טוויסט- מילוי משגע של גבינות ועשבי תיבול.
מרכיבים 13 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 368 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים


פיתות
מילוי
-
200 גרם גבינת פטה 5%
-
200 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
3 כפות גבינת לאבנה
-
1 כף שמן זית
-
1 ביצה L
-
2 כפות זעתרעלי זעתר
-
1 כף זעתרתבלין זעתר

אופן הכנה
- לשים יחד את כל מרכיבי הבצק בעזרת וו לישה כ-5 דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת , מכסים בניילון נצמד סנו סושי ומתפיחים במשך שעה.
- מכינים את המילוי: מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי, מחלקים את הבצק ל-25 חלקים שווים, מניחים על מגש, מכסים ומשאירים 10 דקות למנוחה.
- מרדדים את הבצק לעיגולים בקוטר 12 ס”מ על נייר אפייה סנו סושי.
מרדדים את הבצק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן - מניחים מעט מהמילוי במרכז וסוגרים. מניחים את הפיתה המוכנה על ריבוע של נייר אפייה טבעי ‘סנו סושי’.
סוגרים את הפיתות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן - מחממים תנור לחום של 250 מעלות ומניחים תבנית הפוכה בתוך התנור, עליה נבצע את האפייה.
- בעזרת מרית או רשת פיצה מעבירים את הפיתות לאפייה בתנור על התבנית ההפוכה שהתחממה, בכל פעם 4 פיתות.
- אופים במשך 8 דקות. כשהפיתות יוצאות מהתנור מברישים אותן בשמן זית, ומיד עוטפים ברדיד אלומיניום ‘סנו סושי’ כדי לשמור על הלחות והחום.

אופן הכנה
- לשים יחד את כל מרכיבי הבצק בעזרת וו לישה כ-5 דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת , מכסים בניילון נצמד סנו סושי ומתפיחים במשך שעה.
- מכינים את המילוי: מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי, מחלקים את הבצק ל-25 חלקים שווים, מניחים על מגש, מכסים ומשאירים 10 דקות למנוחה.
- מרדדים את הבצק לעיגולים בקוטר 12 ס”מ על נייר אפייה סנו סושי.
- מניחים מעט מהמילוי במרכז וסוגרים. מניחים את הפיתה המוכנה על ריבוע של נייר אפייה טבעי ‘סנו סושי’.
- מחממים תנור לחום של 250 מעלות ומניחים תבנית הפוכה בתוך התנור, עליה נבצע את האפייה.
- בעזרת מרית או רשת פיצה מעבירים את הפיתות לאפייה בתנור על התבנית ההפוכה שהתחממה, בכל פעם 4 פיתות.
- אופים במשך 8 דקות. כשהפיתות יוצאות מהתנור מברישים אותן בשמן זית, ומיד עוטפים ברדיד אלומיניום ‘סנו סושי’ כדי לשמור על הלחות והחום.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן