פאי בננה, שוקולד ושיבולת שועל בלי תנור!

פאי שוקולד בננה בהכנה פשוטה ובמכשיר אחד בלבד. ללא כל צורך בתנור עם בסיס מעוגיות ביסקוויט ושיבולת שועל והמון שוקולד מריר ובננות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

מלית

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את בסיס הפאי: מכניסים את הביסקוויטים לבלנדר לוחצים על כפתור ה-BLEND במהירות HIGH וטוחנים את הביסקוויטים לפירורים.
  2. מוסיפים את החמאה ושיבולת השועל ומעבדים על לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוציאים מהבלנדר ומהדקים את הפירורים לתחתית ולדפנות התבנית. מכניסים למקפיא לחצי שעה.
  4. מכינים את המלית: מכניסים לבלנדר את השמנת, הבננה והקורנפלור מפעילים את המכשיר על תוכנית Blend במהירות HIGH למשך 2 דקות.
  5. מוסיפים את שברי השוקולד ולוחצים על כפתור ה-COOK בחום MED.
  6. מערבבים תוך כדי ב-pulse כל 20 שניות.
  7. מבשלים 7 דקות עד שהקרם נהיה סמיך וחלק.
  8. שופכים את הקרם על הבסיס הקפוא ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
  9. לפני ההגשה מגרדים על הפאי שבבי שוקולד מריר עם קולפן ומגישים.

    פאי שוקולד בננה נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    פאי שוקולד בננה נינג’ה (צילום: אפיק גבאי)

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 410.8 קק״ל 4107.9 קק״ל
פחמימות 33.6 גרם 336.1 גרם
שומן 29.4 גרם 293.9 גרם
נתרן 68.4 מ״ג 683.7 מ״ג
חלבון 3.4 גרם 34.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 19.1 גרם
שומן רווי 18.1 גרם 180.6 גרם
כולסטרול 61.2 מ״ג 611.5 מ״ג
סידן 37.5 מ״ג 374.6 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 18.6 מ״ג
אשלגן 200.3 מ״ג 2002.7 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 7.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (4)

    Avatar
    נופר

    מתכון כל כך פשוט ועוגה כל כך טעימה. תודה רבה לכם

    Avatar
    מירית מלול

    וואו יפה בלי תנור בכלל..

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody