< רקע נינג'ה

פאי בננה, שוקולד ושיבולת שועל בלי תנור!

פאי שוקולד בננה בהכנה פשוטה ובמכשיר אחד בלבד. ללא כל צורך בתנור עם בסיס מעוגיות ביסקוויט ושיבולת שועל והמון שוקולד מריר ובננות
פאי שוקולד בננה בהכנה פשוטה ובמכשיר אחד בלבד. ללא כל צורך בתנור עם בסיס מעוגיות ביסקוויט ושיבולת שועל והמון שוקולד מריר ובננות
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    412
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 412.3 קק״ל 4122.9 קק״ל
    פחמימות 33.7 גרם 337.3 גרם
    שומן 29.4 גרם 293.9 גרם
    נתרן 62.4 מ״ג 623.7 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 35.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 18.1 גרם 180.6 גרם
    כולסטרול 32.7 מ״ג 326.5 מ״ג
    סידן 21.2 מ״ג 212.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 18.6 מ״ג
    אשלגן 181.3 מ״ג 1812.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    412
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 412.3 קק״ל 4122.9 קק״ל
    פחמימות 33.7 גרם 337.3 גרם
    שומן 29.4 גרם 293.9 גרם
    נתרן 62.4 מ״ג 623.7 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 35.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 18.1 גרם 180.6 גרם
    כולסטרול 32.7 מ״ג 326.5 מ״ג
    סידן 21.2 מ״ג 212.1 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 18.6 מ״ג
    אשלגן 181.3 מ״ג 1812.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את בסיס הפאי: מכניסים את הביסקוויטים לבלנדר לוחצים על כפתור ה-BLEND במהירות HIGH וטוחנים את הביסקוויטים לפירורים.
  2. מוסיפים את החמאה ושיבולת השועל ומעבדים על לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוציאים מהבלנדר ומהדקים את הפירורים לתחתית ולדפנות התבנית. מכניסים למקפיא לחצי שעה.
  4. מכינים את המלית: מכניסים לבלנדר את השמנת, הבננה והקורנפלור מפעילים את המכשיר על תוכנית Blend במהירות HIGH למשך 2 דקות.
  5. מוסיפים את שברי השוקולד ולוחצים על כפתור ה-COOK בחום MED.
  6. מערבבים תוך כדי ב-pulse כל 20 שניות.
  7. מבשלים 7 דקות עד שהקרם נהיה סמיך וחלק.
  8. שופכים את הקרם על הבסיס הקפוא ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
  9. לפני ההגשה מגרדים על הפאי שבבי שוקולד מריר עם קולפן ומגישים.

    פאי שוקולד בננה נינג'ה (צילום: אפיק גבאי)
    פאי שוקולד בננה נינג’ה (צילום: אפיק גבאי)

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי בננה, שוקולד ושיבולת שועל בלי תנור!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    סיון קרול

    האם החמא מומסת או שמכניסים אותה חתוכה לקוביות?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, החמאה צריכה להיות קרה וחתוכה לקוביות. בהצלחה!

      Avatar
      מערכת Foody

      בטח!

      Avatar
      Rina Huja Califa

      איך מכינים בלי נינג’ה?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות