פבלובה עם קרם קוקוס ופירות אדומים

אם אתם מתלבטים איזה קינוח להכין לליל הסדר, מצאנו את הקינוח המושלם - עדי קלינגהופר מכינה פבלובה חגיגית עם קרם קוקוס ופירות אדומים
אם אתם מתלבטים איזה קינוח להכין לליל הסדר, מצאנו את הקינוח המושלם - עדי קלינגהופר מכינה פבלובה חגיגית עם קרם קוקוס ופירות אדומים
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    460
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 459.5 קק״ל 3676.1 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 274.0 גרם
    שומן 21.8 גרם 174.6 גרם
    נתרן 75.4 מ״ג 602.8 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 31.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 20.0 גרם 160.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 40.2 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 317.8 מ״ג 2542.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    460
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 459.5 קק״ל 3676.1 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 274.0 גרם
    שומן 21.8 גרם 174.6 גרם
    נתרן 75.4 מ״ג 602.8 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 31.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 20.0 גרם 160.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 40.2 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 317.8 מ״ג 2542.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרנג

קרם קוקוס

רוטב פירות יער


אופן הכנה

  1. מאחסנים את קרם הקוקוס במקרר עד שלב הכנת הקרם.
  2. מחממים תנור ל-100 מעלות.
  3. בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף לבנבן, מוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב ומבריק. מוסיפים את אבקת הסוכר וממשיכים להקציף עוד כדקה.
  4. מסמנים עיגול בקוטר 18 ס”מ על נייר אפייה, הופכים את הנייר ושופכים את תכולת המיקסר למרכז העיגול שציירנו. מעצבים את המרנג לצורת קערה עם כף או לקקן.
  5. אופים את המרנג במשך 3 שעות או עד ייבוש מלא של המרנג.
  6. לפני ההגשה, מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את קרם הקוקוס הקר עם אבקת סוכר עד לקבלת קציפה יציבה.
  7. מכינים את רוטב הפירות האדומים: בסיר מניחים את הפירות הקפואים, סוכר ומיץ לימון. מרתיחים ומבשלים על אש קטנה עד הסמכת הרוטב. מצננים.
  8. מרכיבים ומגישים: מעבירים את המרנג לצלחת הגשה, מעליה שמים את קציפת הקוקוס ומעל מזלפים בעדינות את רוטב הפירות יער. אפשר לקשט בפירות טריים.

 

צילום: בעז לביא
סטיילינג: קרן ברק
המתכון פורסם לראשונה במגזין Style ידיעות אחרונות

הערות

  • לקציפת קוקוס יש להשתמש בקרם קוקוס עם אחוזי שומן גבוהים ולצנן את הקופסאות היטב לפני ההקצפה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פבלובה עם קרם קוקוס ופירות אדומים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שרון פרץ

    מה זה 150 גרם חלבונים? כמה ביצים??

      Avatar
      תמר שורצברד

      חמישה חלבונים, עדכנו את המתכון

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות