פודינג אורז טבעוני בחלב קוקוס

פודינג אורז טבעוני סמיך וקטיפתי הוא הקינוח האולטימטיבי לחורף. לא משנה אם תקראו לו דייסת אורז או אורז בחלב, את הקינוח הזה של שי-לי ליפא אתם חייבים לנסות
פודינג אורז טבעוני סמיך וקטיפתי הוא הקינוח האולטימטיבי לחורף. לא משנה אם תקראו לו דייסת אורז או אורז בחלב, את הקינוח הזה של שי-לי ליפא אתם חייבים לנסות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    393
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 392.5 קק״ל 1570.2 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 92.6 גרם
    שומן 32.4 גרם 129.6 גרם
    נתרן 25.2 מ״ג 100.9 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 10.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 120.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 396.6 מ״ג 1586.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    393
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 392.5 קק״ל 1570.2 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 92.6 גרם
    שומן 32.4 גרם 129.6 גרם
    נתרן 25.2 מ״ג 100.9 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 10.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 120.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 396.6 מ״ג 1586.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים סיר בינוני על אש בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן ומוסיפים אורז. מערבבים כדקה עד שהאורז חם ומצופה שמן.
  2. מוסיפים כוס ורבע מים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים רבע שעה, עד שהאורז אל-דנטה.
  3. מועכים וחותכים את הלמון גראס למקטעים.
  4. מוסיפים חלב קוקוס, סוכר, למון גראס או קליפת תפוז, מגרדים את הגרגרים מתרמיל הוניל, מוסיפים לסיר יחד עם המקל ומביאים לסף רתיחה.
  5. מבשלים על אש נמוכה-בינונית כ-15 דקות תוך כדי בחישה, עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
  6. מוציאים את הלמון גראס ומקל הוניל. מחלקים לקעריות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פודינג אורז טבעוני בחלב קוקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    תום

    לא עשיתי את זה רק הסתכלתי וראיתי משהו שנראה לי פשוט לא הגיוני בכמות נוזלים של המים והקוקוס על רק חצי כוס אורז.

      Avatar
      מערכת Foody

      אלו הכמויות,מהאורז יצא פודינג. בהצלחה (:

      Avatar
      עומר בן ארי

      בתור מישהי שכן עשתה, הכמות נוזלים לא הגיונית. זה פשוט לא עובד. הרבה יותר מידי הוזלים ואני כבר מעבר לרבע שעה עירבובים. ממליצה לשים חצי כמות קרם קוקוס. אם צריך עוד תוסיפו

      Avatar
      Foody team

      כמו שבסיר אידוי יש חורים וחריצים כדי שאדים יגיעו בצורה שווה, אותו דבר במחבת. אם נניח את כל הלחמניות על עיגול אחד גדול של נייר אפייה, הם לא יתאדו ורק יקבלו לחות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות