הכי קופצני והכי משמח אבר! פופ טארט מבצק מהיר

גם אתם משוגעים על פופ טארט? תמר שילון עם וריאציה שפויה לממתק האמריקאי האהוב: פופ טארט מבצק מהיר. ממלאים בכל מלית שאוהבים ומקשטים במרשמלו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בצק

מליות אופציונאליות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה מערבבים יחד יוגורט, אבקת סוכר וקמח. לשים ידנית עד שנוצר כדור.
  3. משטחים את הבצק בין שני ניירות אפייה עם מעט קמח וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 5 ס״מ .
  4. שמים 2 כפיות מלית ומניחים עיגול בצק נוסף מעל (כמו רביולי). צובטים את הקצוות לסגירה.
  5. ניתן להוסיף חתיכת מרשמלו ללא סוכר בנוסף למלית וחתיכה נוספת מעל הפופ טארט.
  6. אופים למשך 8-10 דקות.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 7 מנות
קלוריות 104.2 קק״ל 729.3 קק״ל
פחמימות 14.2 גרם 99.3 גרם
שומן 1.7 גרם 12.0 גרם
נתרן 238.2 מ״ג 1667.3 מ״ג
חלבון 2.4 גרם 16.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 3.3 גרם
כולסטרול 0.3 מ״ג 1.8 מ״ג
סידן 5.9 מ״ג 41.1 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
אשלגן 38.3 מ״ג 268.1 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 1.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody