פילה בקר ביין אדום, ערמונים ותרד

השף משה שגב מכין מנה חגיגית, קלה ומהירת הכנה של פילה בקר ביין אדום, ערמונים ותרד. מנה מרשימה וטעימה שמכינים בכמה דקות במחבת
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הפילה ל-4 מדליונים במשקל 100 גרם כל אחד. חולטים את התרד במים רותחים, מסננים ושומרים בצד.
  2. מחממים מחבת כבדה על גבי להבה גבוהה. משמנים היטב את הבשר בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל.
  3. צורבים את הנתחים במחבת לכמה שניות מכל צד.
  4. מוסיפים למחבת את הערמונים והיין ומזיזים את המדליונים במחבת כך שיספגו את כל הטעמים.
  5. מוסיפים את התרד, מערבבים קלות ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 346.7 קק״ל 1386.8 קק״ל
פחמימות 23.2 גרם 92.7 גרם
שומן 20.6 גרם 82.4 גרם
נתרן 754.0 מ״ג 3015.8 מ״ג
חלבון 19.5 גרם 77.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 5.4 גרם 21.7 גרם
כולסטרול 45.0 מ״ג 180.0 מ״ג
סידן 38.2 מ״ג 152.8 מ״ג
ברזל 4.1 מ״ג 16.4 מ״ג
אשלגן 838.2 מ״ג 3352.9 מ״ג
אבץ 8.4 מ״ג 33.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody