-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3463.3 קק״ל 3463.3 קק״לפחמימות 73.2 גרם 73.2 גרםשומן 228.2 גרם 228.2 גרםנתרן 1093.4 מ״ג 1093.4 מ״גחלבון 52.4 גרם 52.4 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 1.6 גרםשומן רווי 107.2 גרם 107.2 גרםכולסטרול 430.0 מ״ג 430.0 מ״גסידן 318.8 מ״ג 318.8 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 441.0 מ״ג 441.0 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות3463
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3463.3 קק״ל 3463.3 קק״לפחמימות 73.2 גרם 73.2 גרםשומן 228.2 גרם 228.2 גרםנתרן 1093.4 מ״ג 1093.4 מ״גחלבון 52.4 גרם 52.4 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 1.6 גרםשומן רווי 107.2 גרם 107.2 גרםכולסטרול 430.0 מ״ג 430.0 מ״גסידן 318.8 מ״ג 318.8 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 441.0 מ״ג 441.0 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 3463 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה
-
200 גרם חלבונים
-
240 גרם אבקת סוכר
-
120 גרם קמח שקדים
-
60 גרם קמח לבן
-
2 1/2 גרם אבקת אפייה
-
7 גרם דבש
-
10 גרם מי זהר
-
1 גרם מלח ים אטלנטי
אופן הכנה
- בקלחת קטנה ממיסים את החמאה על אש בינונית. ממשיכים לחמם עד שהיא משחימה אבל לא נשרפת, מצננים.
- במיקסר מערבלים את כל המרכיבים מלבד החמאה האגוזית.
- מוזגים תוך ערבול את החמאה למיקסר.
- מעבירים את התערובת לכלי סגור ללילה במקרר.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף. מזלפים לתבנית פיננסייר משומנת קלות, התבנית הקלאסית היא של מלבנים קטנים אני אפיתי בסיליקון בצורה של קאפ קייק קטנטנים.
- אופים 10 דקות מצננים ומגישים בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- בקלחת קטנה ממיסים את החמאה על אש בינונית. ממשיכים לחמם עד שהיא משחימה אבל לא נשרפת, מצננים.
- במיקסר מערבלים את כל המרכיבים מלבד החמאה האגוזית.
- מוזגים תוך ערבול את החמאה למיקסר.
- מעבירים את התערובת לכלי סגור ללילה במקרר.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף. מזלפים לתבנית פיננסייר משומנת קלות, התבנית הקלאסית היא של מלבנים קטנים אני אפיתי בסיליקון בצורה של קאפ קייק קטנטנים.
- אופים 10 דקות מצננים ומגישים בטמפרטורת החדר.
הערות
- משתמשים בתבנית פיננסייר או תבנית מיני מאפינס 24 שקעים
הערות
- משתמשים בתבנית פיננסייר או תבנית מיני מאפינס 24 שקעים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אם אני רוצה להוסיף מחית פיסטוק, מה ניתן להוריד על מנת שלא תצא בלילה כבדה?
ממליצה להוריד 30 גרם מקמח השקדים ולהחליף בכף מחית פיסטוק