פלפלים ממולאים עם טוויסט: והפעם עם גבינה פיקנטית!

תשכחו כל מה שאתם יודעים על פלפלים ממולאים! הפלפלונים המהממים האלו ממולאים בתערובת גבינות עוקצנית וכיפית ומושלמים לאירוח או סתם לפינוק ביתי
תשכחו כל מה שאתם יודעים על פלפלים ממולאים! הפלפלונים המהממים האלו ממולאים בתערובת גבינות עוקצנית וכיפית ומושלמים לאירוח או סתם לפינוק ביתי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    324
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 323.9 קק״ל 1295.4 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 52.0 גרם
    שומן 22.0 גרם 88.0 גרם
    נתרן 526.3 מ״ג 2105.2 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 58.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 26.7 גרם
    כולסטרול 19.0 מ״ג 76.0 מ״ג
    סידן 229.9 מ״ג 919.6 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 684.9 מ״ג 2739.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    324
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 323.9 קק״ל 1295.4 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 52.0 גרם
    שומן 22.0 גרם 88.0 גרם
    נתרן 526.3 מ״ג 2105.2 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 58.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 26.7 גרם
    כולסטרול 19.0 מ״ג 76.0 מ״ג
    סידן 229.9 מ״ג 919.6 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 684.9 מ״ג 2739.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

פלפלים ממולאים בגבינה פיקנטית שנחטפים מהר יותר משתאמרו “שיפקה”. מדובר בתוספת מעולה לכל ארוחה חלבית, או כמנת פתיחה פותחת תיאבון. האמיצים בינינו יכולים להכין את המתכון עם פלפלים חריפים – מתכון אש!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
מערכת Foody
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חוצים את הפלפלים לאורכם ומנקים מגרעינים.
  2. מפוררים את הגבינה הבולגרית ומערבבים יחד עם גבינת סימפוניה פלפל שיפקה.
  3. מעבירים את תערובת הגבינות לשק זילוף.
  4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  5. מסדרים את חצאי הפלפלים על מגש מרופד נייר אפייה ומברישים את חצאי הפלפלים בשמן זית.
  6. ממלאים את חצאי הפלפלים בתערובת הגבינות. ומפזרים מעט פרמזן מעל.
  7. אופים במשך 15 דקות, עד שהפרמזן מזהיב מעט.
  8. מגישים מעט חמים או בטמפרטורת החדר.

    פלפלים ממולאים 1
    פלפלים ממולאים. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

@foody_il פלפלים ממולאים של תחילת שבוע! #פלפל #מתכון #בריא ♬ original sound - Foody פודי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלפלים ממולאים עם טוויסט: והפעם עם גבינה פיקנטית!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות