פנקוטה קוקוס ותותים

עדיין מתלבטים איזה קינוח להכין ליום האהבה? סגרנו לכם ת'פינה! קינוחים אישיים ורודים ומושלמים של פנקוטה עם קרם קוקוס ותותים טריים
עדיין מתלבטים איזה קינוח להכין ליום האהבה? סגרנו לכם ת'פינה! קינוחים אישיים ורודים ומושלמים של פנקוטה עם קרם קוקוס ותותים טריים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    220
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 220.2 קק״ל 1101.1 קק״ל
    פחמימות 18.1 גרם 90.3 גרם
    שומן 15.7 גרם 78.5 גרם
    נתרן 12.6 מ״ג 63.1 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 72.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.4 מ״ג 97.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 300.5 מ״ג 1502.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    220
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 220.2 קק״ל 1101.1 קק״ל
    פחמימות 18.1 גרם 90.3 גרם
    שומן 15.7 גרם 78.5 גרם
    נתרן 12.6 מ״ג 63.1 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 7.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 14.4 גרם 72.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.4 מ״ג 97.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 300.5 מ״ג 1502.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים תבנית סיליקון על קרש יציב.
  2. טוחנים את התותים במעבד מזון או בלנדר מוט למחית חלקה ומעבירים דרך מסננת צפופה כדי להיפטר מהגרגרים.

    תותים במעבד מזון
    טוחנים את התותים במעבד מזון. צילום: נמרוד סונדרס

  3. שמים בסיר את קרם הקוקוס והמייפל ומערבבים היטב במטרפה ידנית. מוסיפים את מחית התותים. אם רוצים צבע ורוד עז יותר, מוסיפים כמה טיפות של צבע מאכל.
    מוסיפים קרם קוקוס
    שמים בסיר את קרם הקוקוס. צילום: נמרוד סונדרס
    מוסיפים מייפל
    מוסיפים את הסירופ מייפל. צילום: נמרוד סונדרס

    מוסיפים מחית תותים
    מוסיפים את מחית התותים וצבע מאכל ורוד. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מבשלים על להבה בינונית עד לסף רתיחה, תוך ערבוב קבוע. זה ייקח פחות מ-2 דקות.
  5. מוסיפים את אבקת האגר-אגר וממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות. התערובת אמורה קצת להסמיך.
  6. מעבירים את התערובת לתוך כלי שנוח לצקת ממנו וממלאים את שקעי התבנית בתערובת.

    שופכים לתבנית
    ממלאים את שקעי התבנית בתערובת. צילום: נמרוד סונדרס

  7. מקררים במשך 3 שעות לפחות או עד שהפנקוטה מתייצבת סופית.
  8. מחלצים את הפנקוטה מהתבנית ומגישים בליווי תותים טריים.

    הקינוח ללא המוצר
    מחלצים מהתבנית ומגישים עם תותים טריים. צילום: נמרוד סונדרס

  9. שומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקוטה קוקוס ותותים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות