פנקייק תירס שילדים (ומבוגרים) ממש אוהבים

רוצים לתקתק ארוחת ערב מושלמת שכל המשפחה תאהב? מכינים פנקייק תירס שילדים (ומבוגרים) ממש אוהבים ב-10 דקות ובלי ערמות של כלים מלוכלכים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה שמים ביצה, חלב וגבינת בורסאן. מגררים פנימה את גבינת הגאודה (או הקשקבל). טורפים היטב. 
  2. מוסיפים קמח וגרגירי תירס ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת. 
  3. מניחים מצקת מהתערבות במחבת משומנת ומטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה. 
  4. פורסים את העירית לפרוסות דקות מאוד. 
  5. בקערה קערה מערבבים גבינת עיזים עם שמנת מתוקה ועירית קצוצה דק ומגישים מעל או לצד הפנקייקים. 

 

הפקה מסחרית עבור חברת סיימן סחר
מתכון: רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי

הערות

  • אפשר להחליף את גבינת הגאודה בגבינת קשקבל
  • במקום תירס אפשר לשים עגבניות מיובשות קצוצות דק, פרחי ברוקולי קטנים, קוביות קישואים, קטניות ועוד
  • אפשר לשדרג את הפנקייקים עם עשבי תיבול כמו עירית, כוסברה או פטרוזיליה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 184.0 קק״ל 1472.2 קק״ל
פחמימות 13.7 גרם 109.7 גרם
שומן 10.8 גרם 86.6 גרם
נתרן 340.4 מ״ג 2723.3 מ״ג
חלבון 8.0 גרם 63.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרם
שומן רווי 6.5 גרם 52.4 גרם
כולסטרול 63.2 מ״ג 505.4 מ״ג
סידן 127.3 מ״ג 1018.6 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״ג
אשלגן 91.3 מ״ג 730.6 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 6.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody