פנקייק תירס שילדים (ומבוגרים) ממש אוהבים

רוצים לתקתק ארוחת ערב מושלמת שכל המשפחה תאהב? מכינים פנקייק תירס שילדים (ומבוגרים) ממש אוהבים ב-10 דקות ובלי ערמות של כלים מלוכלכים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה שמים ביצה, חלב וגבינת בורסאן. מגררים פנימה את גבינת הגאודה (או הקשקבל). טורפים היטב.
  2. מוסיפים את מי הסודה וטורפים היטב. 
  3. מוסיפים קמח וגרגירי תירס ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת. 
  4. מניחים מצקת מהתערבות במחבת משומנת ומטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה. 
  5. פורסים את העירית לפרוסות דקות מאוד. 
  6. בקערה קערה מערבבים גבינת עיזים עם שמנת מתוקה ועירית קצוצה דק ומגישים מעל או לצד הפנקייקים. 

 

הפקה מסחרית עבור חברת סיימן סחר
מתכון: רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי

הערות

  • אפשר להחליף את גבינת הגאודה בגבינת קשקבל
  • במקום תירס אפשר לשים עגבניות מיובשות קצוצות דק, פרחי ברוקולי קטנים, קוביות קישואים, קטניות ועוד
  • אפשר לשדרג את הפנקייקים עם עשבי תיבול כמו עירית, כוסברה או פטרוזיליה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 184.0 קק״ל 1472.2 קק״ל
פחמימות 13.7 גרם 109.7 גרם
שומן 10.8 גרם 86.6 גרם
נתרן 340.4 מ״ג 2723.3 מ״ג
חלבון 8.0 גרם 63.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרם
שומן רווי 6.5 גרם 52.4 גרם
כולסטרול 63.2 מ״ג 505.4 מ״ג
סידן 127.3 מ״ג 1018.6 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״ג
אשלגן 91.3 מ״ג 730.6 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 6.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    יעלי ויטל

    תודה על תגובתכם המהירה והמפורטת,מעריכה זאת,אתם נהדרים! פעלתי על פי עצתכם,אכלתי לא מעט גבינה זו מסתבר! 😜 מבטיחה לשוב ולהגיב ברגע שאכין,בטוחה שיהיה נפלא! ושוב,תודה! 💗

    Avatar
    יעלי ויטל

    לא כתוב מה לעשות עם מי הסודה…משלבים בתערובת עם הביצה,החלב וכו? באיזה שלב אם כן להוסיף? וסלעחה על הבורות..גבינת ברוסאן זי גבינת העיזים שמגיעה בגליל בדרך כלל עם “ציפוי- מעין עובש לבן”? כמה בגרם צריך??

      Avatar
      Foody Foody

      היי יעלי, אכן את מי הסודה יש לשלב בתערובת. הוספנו במתכון. גבינת בורסאן היא גבינה שאפשר למצוא בכל סופר מרקט, גבינה צרפתית דומה לגבינת שמנת. נסי לחפש בגוגל כדי לראות איך נראית הגבינה 🙂 בהצלחה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody