
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל5 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים14
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים - כולל מצרכי הרוטב.
- מניחים 10 דק למיזוג טעמים ומעבירים לכלי הגשה.
סלט סלק ברברי. צילום: שניר גוואטה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
2422.1
קק״ל
2422.1
קק״ל
פחמימות
219.1
גרם
219.1
גרם
שומן
93.1
גרם
93.1
גרם
נתרן
3429.7
מ״ג
3429.7
מ״ג
חלבון
90.2
גרם
90.2
גרם
סיבים תזונתיים
166.9
גרם
166.9
גרם
שומן רווי
13.1
גרם
13.1
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
3854.0
מ״ג
3854.0
מ״ג
ברזל
33.1
מ״ג
33.1
מ״ג
אשלגן
26134.8
מ״ג
26134.8
מ״ג
אבץ
17.8
מ״ג
17.8
מ״ג
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת לילה
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- מנות ראשונות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- סלטים
- סלטים קרים
- צמחוני
תגובות (4)
היי.כמה זמן מחזיר הסלט במקרר?
ניתן לשמור את הסלט יום בכלי אטום במקרר.
האם בסלט סלקים ברברי, הסלק מבושל או חי?
היי, הסלק חי. לא מבושל. בהצלחה(: