סלט סלק ברברי של יונית צוקרמן

גרסא צבעונית, טבעונית וטעימה לסלט סלק ברברי, עם אגוזים, מלפפונים ועוד דברים טובים, בכמה דקות הכנה תשימו על השולחן סלט סלק שאף אחד לא יוכל להתעלם ממנו
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

מצרכים

רוטב

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים - כולל מצרכי הרוטב.
  2. מניחים 10 דק למיזוג טעמים ומעבירים לכלי הגשה.

    סלט סלק ברברי. צילום: שניר גוואטה
    סלט סלק ברברי. צילום: שניר גוואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2422.1 קק״ל 2422.1 קק״ל
פחמימות 219.1 גרם 219.1 גרם
שומן 93.1 גרם 93.1 גרם
נתרן 3429.7 מ״ג 3429.7 מ״ג
חלבון 90.2 גרם 90.2 גרם
סיבים תזונתיים 166.9 גרם 166.9 גרם
שומן רווי 13.1 גרם 13.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 3854.0 מ״ג 3854.0 מ״ג
ברזל 33.1 מ״ג 33.1 מ״ג
אשלגן 26134.8 מ״ג 26134.8 מ״ג
אבץ 17.8 מ״ג 17.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (8)

Avatar

הצג עוד