סלט סלק ברברי של יונית צוקרמן

גרסא צבעונית, טבעונית וטעימה לסלט סלק ברברי, עם אגוזים, מלפפונים ועוד דברים טובים, בכמה דקות הכנה תשימו על השולחן סלט סלק שאף אחד לא יוכל להתעלם ממנו
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

מצרכים

רוטב

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים - כולל מצרכי הרוטב.
  2. מניחים 10 דק למיזוג טעמים ומעבירים לכלי הגשה.

    סלט סלק ברברי. צילום: שניר גוואטה
    סלט סלק ברברי. צילום: שניר גוואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2422.1 קק״ל 2422.1 קק״ל
פחמימות 219.1 גרם 219.1 גרם
שומן 93.1 גרם 93.1 גרם
נתרן 3429.7 מ״ג 3429.7 מ״ג
חלבון 90.2 גרם 90.2 גרם
סיבים תזונתיים 166.9 גרם 166.9 גרם
שומן רווי 13.1 גרם 13.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 3854.0 מ״ג 3854.0 מ״ג
ברזל 33.1 מ״ג 33.1 מ״ג
אשלגן 26134.8 מ״ג 26134.8 מ״ג
אבץ 17.8 מ״ג 17.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    מירב אוחיון

    היי.כמה זמן מחזיר הסלט במקרר?

      Avatar
      Foody Foody

      ניתן לשמור את הסלט יום בכלי אטום במקרר.

    Avatar
    אילנה גרינברג

    האם בסלט סלקים ברברי, הסלק מבושל או חי?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, הסלק חי. לא מבושל. בהצלחה(: