צ’ילי קון קרנה – תבשיל בשר מקסיקני מהיר הכנה

איילת הירשמן מכינה ארוחה מקסיקנית זריזה ומבשלת צ'ילי קון קרנה, תבשיל בשר שמגישים בטאקו או עם נאצ'וס
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

צ'ילי קון קרנה

הגשה

אופן הכנה

  1. שמים במעבד מזון בצל, שום ופלפל צ’ילי ומעבדים למחית.
  2. קוצצים דק את הבצל הירוק.
  3. מסירים מהנקניקיות את הציפוי החיצוני.
  4. במחבת בעלת דפנות גבוהות, מחממים את השמן. מפוררים לתוך המחבת את הנקניקיות, מוסיפים את הבקר הטחון, ומטגנים על להבה בינונית-גבוהה 4-5 דקות, תוך ערבוב בכף עץ, עד שהבשר משנה את צבעו.
  5. מוסיפים את מחית הפלפלים, הקינמון, הפפריקה, הפלפל השחור, הסוכר החום, העגבניות והקטשופ ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי על להבה נמוכה 20 דקות. בשלב זה אפשר להוסיף את הטבסקו.
  6. ממלאים את הטורטיות המוכנות למילוי, או מגישים עם נאצ’וס. מעטרים בבצל ירוק קצוץ.

הערות

  • להגשה: מגישים את התבשיל בתוך טורטיות או עם נאצ'וס מוכנים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 992.8 קק״ל 3971.1 קק״ל
פחמימות 87.2 גרם 348.8 גרם
שומן 53.4 גרם 213.7 גרם
נתרן 1491.3 מ״ג 5965.0 מ״ג
חלבון 51.4 גרם 205.7 גרם
סיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.3 גרם
שומן רווי 16.7 גרם 66.8 גרם
כולסטרול 135.3 מ״ג 541.0 מ״ג
סידן 349.2 מ״ג 1397.0 מ״ג
ברזל 7.7 מ״ג 30.9 מ״ג
אשלגן 1347.4 מ״ג 5389.4 מ״ג
אבץ 9.8 מ״ג 39.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody