קבלו פטנט גאוני: פסטרמה רול אנד גו!

קבלו רעיון סופר מדליק של מאפה פסטרמה חם, יפיפה וטעים שלא מצריך בצק, לישה או רידוד. מדובר במתכון שצריך לרשום עליו פטנט!
קבלו רעיון סופר מדליק של מאפה פסטרמה חם, יפיפה וטעים שלא מצריך בצק, לישה או רידוד. מדובר במתכון שצריך לרשום עליו פטנט!
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    208
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 208.4 קק״ל 1667.5 קק״ל
    פחמימות 26.0 גרם 208.4 גרם
    שומן 8.2 גרם 65.7 גרם
    נתרן 151.6 מ״ג 1213.0 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 41.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 9.9 גרם
    כולסטרול 39.5 מ״ג 316.0 מ״ג
    סידן 10.2 מ״ג 81.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 82.8 מ״ג 662.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    208
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 208.4 קק״ל 1667.5 קק״ל
    פחמימות 26.0 גרם 208.4 גרם
    שומן 8.2 גרם 65.7 גרם
    נתרן 151.6 מ״ג 1213.0 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 41.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 9.9 גרם
    כולסטרול 39.5 מ״ג 316.0 מ״ג
    סידן 10.2 מ״ג 81.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 82.8 מ״ג 662.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור

כשרוצים להכין מנה משביעה, מרשימה ומיוחדת משתמשים במתכון הפטנט הזה! מאפה בשר סופר אטרקטיבי שאין צורך ללוש, לרדד או להתפיח, עשוי מלחם לבן ופסטרמה נהדרת.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
רות אוליבר
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיזור


אופן הכנה

  1. מניחים נייר אפייה על משטח עבודה מלבני.
  2. מתחילים לסדר בו 3 שורות, בכל שורה 4 פרוסות לחם שמניחים כמו רעפים ומדביקים אותם זה על זה עם ביצה טרופה.
  3. מניחים פרוסת לחם ראשונה, מורחים כ-1 ס”מ ביצה טרופה בצד אחד לאורך השוליים ומצמידים מעל פרוסה נוספת.
  4. מורחים את שולי הפרוסה השנייה בביצה ומצמידים לה פרוסה נוספת.
  5. חוזרים על הפעולה עם עוד שתי פרוסות, כך שתתקבל שורה בת 4 פרוסות אחת לצד השנייה כמו רעפים.

    כריך רולדה חם2
    מגישים לצד סלט מרענן.

  6. כעת בונים באותו האופן את השורה השנייה, תוך כדי שאת השורה השנייה מצמידים לשורה הראשונה בחלקה העליון.
  7. בדיוק באותה הצורה בונים גם את השורה השלישית, כך שנקבל 3 שורות עם 4 פרוסות בכל שורה. את שארית הביצה שומרים להמשך.
  8. מורחים על כל שורות הלחמים מיונז, ומעליו חרדל.
  9. מכסים את כל משטח הלחם בפרוסות פסטרמה.
  10. מסדרים בצלע הקרובה אלינו שורה של בצל מטוגן, פלפלים קלויים ומעליהם תרד.
  11. נעזרים בנייר האפייה ומגלגלים את הרולדה לגלילה צמודה ככל האפשר.
  12. משאירים במקרר למשך 30 דקות.
  13. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  14. מעבירים את הרולדה לתבנית שטוחה, מברישים אותה בביצה טרופה ומפזרים מעל קצח.
  15. אופים בתנור במשך כ-25 דקות או עד שהלחם מזהיב קלות. מקררים מעט.
  16. פורסים מהרולדה פרוסות בעובי 2-3 ס”מ ומגישים חם.

    פשוט, קל וטעים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קבלו פטנט גאוני: פסטרמה רול אנד גו!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות