קובה אורז של נוי מיארה במהירות האור
מה עושים כשנורא מתחשק מרק עם קובה אורז אבל אין סבתא עירקית או כורדית בסביבה? נוי מיארה המושלמת פותרת לעם את הבעיה עם קובה אורז מושלמת לא פחות. בדאלק!
מה עושים כשנורא מתחשק מרק עם קובה אורז אבל אין סבתא עירקית או כורדית בסביבה? נוי מיארה המושלמת פותרת לעם את הבעיה עם קובה אורז מושלמת לא פחות. בדאלק!
- נוי מיארה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1361.6 קק״ל 5446.4 קק״לפחמימות 257.4 גרם 1029.8 גרםשומן 93.7 גרם 374.8 גרםנתרן 5492.1 מ״ג 21968.6 מ״גחלבון 153.4 גרם 613.7 גרםסיבים תזונתיים 80.4 גרם 321.6 גרםשומן רווי 73.5 גרם 294.0 גרםכולסטרול 177.2 מ״ג 708.8 מ״גסידן 367.5 מ״ג 1469.8 מ״גברזל 76.2 מ״ג 304.6 מ״גאשלגן 1744.0 מ״ג 6975.9 מ״גאבץ 74.1 מ״ג 296.6 מ״גסגור
-
מרכיבים24
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1362
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1361.6 קק״ל 5446.4 קק״לפחמימות 257.4 גרם 1029.8 גרםשומן 93.7 גרם 374.8 גרםנתרן 5492.1 מ״ג 21968.6 מ״גחלבון 153.4 גרם 613.7 גרםסיבים תזונתיים 80.4 גרם 321.6 גרםשומן רווי 73.5 גרם 294.0 גרםכולסטרול 177.2 מ״ג 708.8 מ״גסידן 367.5 מ״ג 1469.8 מ״גברזל 76.2 מ״ג 304.6 מ״גאשלגן 1744.0 מ״ג 6975.9 מ״גאבץ 74.1 מ״ג 296.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 24 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1362 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
1 כף שמן קנולה
-
1 בצל גדולקצוץ
-
1 צרור סלריקצוץ
-
1 צרור כוסברהקצוץ
-
1 צרור פטרוזיליהקצוץ
-
1 צרור עלי מנגולדחתוך לרצועות
-
2 בצל ירוקקצוץ
-
1 כף אבקת מרק עוף
-
1 כף שטוחה פלפל שחור טחון
-
1 כף שטוחה כורכום
-
1 כף שטוחה מלח דק
-
3 ליטר מים
מעטפת הקובה
-
800 גרם אורז לבןטחון, שהושרה כרבע שעה במים וסונן לפני שנטחן. ניתן למצוא בחנויות תבלינים בשווקים
-
1/2 ק"ג עוף טחון
-
1 כף מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור טחון
למלית הקובה
-
3 בצלים גדוליםקצוץ
-
1 צרור פטרוזיליהקצוץ דק דק
-
1 צרור כוסברהקצוץ דק דק
-
700 גרם סטייק פרגיתטחון גס
-
1 כפית גדושה כורכום
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כף שטוחה מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן על תוכנית “בישול/צריבה” במשך 6 דקות, מעבירים לקערה, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, הפרגיות והתבלינים ומערבבים.
- מכינים את המרק: שמים את כל מצרכי המרק בסיר הקרמי, סוגרים עם המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים ל-6 דק’ בתוכנית סיר לחץ במצב HIGH.
- מכינים את המעטפת: לשים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק במרקם חלק, גמיש ומבריק.
- מכינים את הקובה: מחלקים את הבצק לכדורים, משטחים כל כדור ל”פיתה” דקה על כף היד, מניחים במרכז כפית גדושה של מילוי וסוגרים.
- מכניסים את הקובה לתוך המרק שבתוך הסיר הקרמי, סוגרים עם המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור ומפעילים על תוכנית סיר לחץ במצב HIGH למשך 6 דקות.
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן על תוכנית “בישול/צריבה” במשך 6 דקות, מעבירים לקערה, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, הפרגיות והתבלינים ומערבבים.
- מכינים את המרק: שמים את כל מצרכי המרק בסיר הקרמי, סוגרים עם המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים ל-6 דק’ בתוכנית סיר לחץ במצב HIGH.
- מכינים את המעטפת: לשים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק במרקם חלק, גמיש ומבריק.
- מכינים את הקובה: מחלקים את הבצק לכדורים, משטחים כל כדור ל”פיתה” דקה על כף היד, מניחים במרכז כפית גדושה של מילוי וסוגרים.
- מכניסים את הקובה לתוך המרק שבתוך הסיר הקרמי, סוגרים עם המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור ומפעילים על תוכנית סיר לחץ במצב HIGH למשך 6 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (23)
דומה מאוד לחמוסתה של פסח אצלנו. כמה מנות אפשר להכין בנינג’ה?
היי מוטק’ה, אפשר להכין 4 מנות, 20 קובות
להשרות אורז ואחר כך ליטחון.לא הבנתי.כי קמח אורז זה ממש לא טוב אז מה עושים תודה
היי רחל, כן, להשרות ואז לטחון, ניתן גם לקנות אורז טחון מוכן בחנויות תבלינים ולהשתמש בו, לא מדובר בקמח אורז.