
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים20
מצרכים
קורנדוג
-
1/2כוס או 70 גרם קמח לבן
-
1/2כוס או 70 גרם קמח תירס אינסטנט
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כף תבלין גריל
-
1 כפית מלח דק
-
1 ביצה L
-
1/2כוס או 120 מ"ל קרם קוקוס
-
1/2 כוס גרגירי תירס
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
6 נקניקיות בינוניות
-
1 כוס קורנפלור
רוטב מיונז
-
3 כפות מיונז
-
1/2 כף חרדל דיז’ון
-
2 כפות מים
-
1 כפית דבש
-
1 כפית גרידת לימון
-
2 כפות מיץ לימון
-
1/2 צרור נענע
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- מניחים בקערה את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה, התבלינים והמלח. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
- מניחים בכוס בלנדר מוט או במעבד מזון את התירס, קרם הקוקוס, הבצל הירוק והצ’ילי, טוחנים למרקם חלק ומעבירים לקערת היבשים.
- מערבבים עם תערובת הקמחים למרקם אחיד ומחזירים לכוס הבלנדר או למעבד המזון. טוחנים למרקם חלק ואחיד. מעבירים לכוס עמוקה.
- מכינים את המיונז: מפרידים את עלי הנענע מהגבעולים וקוצצים דק.
- מניחים בקערה את כל מרכיבי המיונז ומערבבים.
- יוצקים את השמן לסיר ומחממים ל-180 מעלות.
- מגלגלים את הנקניקיות בקורנפלור, משפדים כל נקניקייה על שיפוד, טובלים בציפוי (בכוס) ומטגנים 3-4 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
- מגישים לצד המיונז.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
354.3
קק״ל
2125.7
קק״ל
פחמימות
40.0
גרם
240.1
גרם
שומן
17.6
גרם
105.7
גרם
נתרן
668.4
מ״ג
4010.3
מ״ג
חלבון
8.7
גרם
52.1
גרם
סיבים תזונתיים
1.7
גרם
9.9
גרם
שומן רווי
6.9
גרם
41.4
גרם
כולסטרול
66.6
מ״ג
399.8
מ״ג
סידן
37.2
מ״ג
222.9
מ״ג
ברזל
1.1
מ״ג
6.7
מ״ג
אשלגן
148.2
מ״ג
889.2
מ״ג
אבץ
0.5
מ״ג
2.7
מ״ג
קטגוריות
- אוכל אמריקאי
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בשרית
- ארוחה זולה
- ארוחה מהירה
- ארוחות
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- בראנץ'
- ברימאג
- בשר
- יום העצמאות
- ל"ג בעומר
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני עוף
- מתכוני עמים ועדות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים ללא לקטוז
- פיקניק
- שני גברים ומקרר
- תוכניות בישול ואפייה
תגובות (7)
הייתה הכנה כייפית ובתור אחת שלא הרבה במטבח אין ספק שהצלחתי. נזלל ונחטף
אחד המתכונים הכי מוצלחים!!! מתה על נקניקיות וזה פשוט שדרוג מטורף