קורנדוג – נקניקייה בציפוי פריך עם מיונז לימון ונענע

אודי ואושר מכינים קלאסיקה אמריקאית מדוכני המזון המהיר - קורנדוג, נקניקייה בציפוי תירס פריך עם רוטב מיונז לימוני. מנת שחיתות מושלמת לילדים ולמבוגרים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    20

מצרכים

קורנדוג

רוטב מיונז

טיגון

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה, התבלינים והמלח. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
  2. מניחים בכוס בלנדר מוט או במעבד מזון את התירס, קרם הקוקוס, הבצל הירוק והצ’ילי, טוחנים למרקם חלק ומעבירים לקערת היבשים.
  3. מערבבים עם תערובת הקמחים למרקם אחיד ומחזירים לכוס הבלנדר או למעבד המזון. טוחנים למרקם חלק ואחיד. מעבירים לכוס עמוקה.
  4. מכינים את המיונז: מפרידים את עלי הנענע מהגבעולים וקוצצים דק.
  5. מניחים בקערה את כל מרכיבי המיונז ומערבבים.
  6. יוצקים את השמן לסיר ומחממים ל-180 מעלות.
  7. מגלגלים את הנקניקיות בקורנפלור, משפדים כל נקניקייה על שיפוד, טובלים בציפוי (בכוס) ומטגנים 3-4 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
  8. מגישים לצד המיונז.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 263.1 קק״ל 1578.9 קק״ל
פחמימות 35.0 גרם 210.1 גרם
שומן 12.1 גרם 72.5 גרם
נתרן 689.8 מ״ג 4138.9 מ״ג
חלבון 3.4 גרם 20.3 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.4 גרם
שומן רווי 5.4 גרם 32.2 גרם
כולסטרול 45.7 מ״ג 274.4 מ״ג
סידן 37.1 מ״ג 222.6 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 6.8 מ״ג
אשלגן 139.6 מ״ג 837.4 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody