קינוח בצ’יק: קרם מסקרפונה וקראמבל לוטוס

קרם מסקרפונה מתוק ואוורירי שמעליו פירורים של עוגיות לוטוס בטעם קרמלי. קינוח קל להכנה שמגישים בתוך כוסות הגשה או כלי גדול גדול ויפה למקסימום רושם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת רכה. מוסיפים גבינת מסקרפונה וממרח לוטוס ומקציפים עוד כדקה, עד לקבלת קרם חלק.
  2. יוצקים את הקרם לכלי הגשה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
  3. מכינים את הקראמבל ומגישים: מרסקים במעבד מזון עוגיות לוטוס לתערובת פירורית.
  4. מוסיפים אבקת שקדים וחמאה מומסת ומערבלים לתערובת אחידה, שמזכירה חול רטוב.
  5. שומרים בכלי אטום במקרר עד ההגשה. מפזרים על הקרם ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1491.1 קק״ל 1491.1 קק״ל
פחמימות 135.4 גרם 135.4 גרם
שומן 92.0 גרם 92.0 גרם
נתרן 400.5 מ״ג 400.5 מ״ג
חלבון 13.3 גרם 13.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.5 גרם 2.5 גרם
שומן רווי 30.8 גרם 30.8 גרם
כולסטרול 109.5 מ״ג 109.5 מ״ג
סידן 83.4 מ״ג 83.4 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג
אשלגן 201.9 מ״ג 201.9 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody