-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 692.4 קק״ל 4154.5 קק״לפחמימות 31.1 גרם 186.9 גרםשומן 58.3 גרם 349.5 גרםנתרן 132.6 מ״ג 795.5 מ״גחלבון 7.2 גרם 43.1 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 8.0 גרםשומן רווי 21.9 גרם 131.5 גרםכולסטרול 95.3 מ״ג 572.0 מ״גסידן 65.5 מ״ג 393.1 מ״גברזל 1.2 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 167.3 מ״ג 1004.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 6 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות692
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 692.4 קק״ל 4154.5 קק״לפחמימות 31.1 גרם 186.9 גרםשומן 58.3 גרם 349.5 גרםנתרן 132.6 מ״ג 795.5 מ״גחלבון 7.2 גרם 43.1 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 8.0 גרםשומן רווי 21.9 גרם 131.5 גרםכולסטרול 95.3 מ״ג 572.0 מ״גסידן 65.5 מ״ג 393.1 מ״גברזל 1.2 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 167.3 מ״ג 1004.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 692 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית קפה נמס
-
200גרם או 1 כוס פקאנים מסוכרים
-
15 יחידות נשיקות מרנגאו 5 תחתיות מרנג
קישוט
-
100 גרם שוקולד מריר
-
100גרם או 1/2 כוס פקאנים מסוכרים
-
2 יחידות סנו סושי – שקית זיפר סליידר L
-
10 יחידות סנו סושי – תבניות קאפקייקים מנייר
אופן הכנה
- מקציפים את השמנת עם הקפה הנמס עד לקבלת קצפת.
- בשקית זיפר L סנו סושי מרסקים את הפקאנים (לחתיכות קטנות יחסית) וכשהפקאנים שבורים מוסיפים את המרנג ושוברים אותו בתוך השקית.
- מעבירים את הפקאנים והמרנג לתוך הקצפת ומערבבים יחד בעדינות.
- מעבירים לתבניות קאפקייקס מנייר סנו סושי. עוטפים בניילון נצמד סנו סושי ומקפיאים ללילה או לפחות ל-6-7 שעות.
- לקישוט ממיסים את השוקולד עד לקבלת רוטב שוקולד חלק ומזלפים מעל.
- קוצצים גס את הפקאנים המסוכרים ומפזרים מעל השוקולד.
- שומרים במקפיא עד להגשה.
אופן הכנה
- מקציפים את השמנת עם הקפה הנמס עד לקבלת קצפת.
- בשקית זיפר L סנו סושי מרסקים את הפקאנים (לחתיכות קטנות יחסית) וכשהפקאנים שבורים מוסיפים את המרנג ושוברים אותו בתוך השקית.
- מעבירים את הפקאנים והמרנג לתוך הקצפת ומערבבים יחד בעדינות.
- מעבירים לתבניות קאפקייקס מנייר סנו סושי. עוטפים בניילון נצמד סנו סושי ומקפיאים ללילה או לפחות ל-6-7 שעות.
- לקישוט ממיסים את השוקולד עד לקבלת רוטב שוקולד חלק ומזלפים מעל.
- קוצצים גס את הפקאנים המסוכרים ומפזרים מעל השוקולד.
- שומרים במקפיא עד להגשה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
איך ניתן לעשית כפרווה
להכין עם שמנת צמחית
כמה יח’ יוצא מהכמיות האלה?
היי מיכל, מתנצלים על העיכוב בתשובה. 6 יחידות.