קינוח מוס פררו רושה

רוצים להגיש קינוח משגע, טעים ומיוחד במנות אישיות? קינוח מוס פררו רושה בדיוק בשבילכם. ניתן להכין משוקולד חלב או משוקולד לבן או משילוב של שניהם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    18

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את הג’לטין במים ומניחים בצד להתייצבות.
  2. בקערה נפרדת שמים את שוקולד החלב, מחית פרלינה ומחית בטעם פררו רושה חלב.
  3. מביאים לסף רתיחה 250 מ״ל שמנת מתוקה ויוצקים לקערת השוקולד והמחית ומערבבים.
  4. מוסיפים את הג’לטין וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד ומניחים בצד להתקררות.
  5. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת המתוקה (500 מ”ל) לקצפת בנפח 80% במרקם יוגורט.
  6. מאחדים את תערובת השוקולד יחד עם הקצפת הרכה בקיפולים עדינים.
  7. מניחים את תבנית השקעים שבחרתם על תבנית אפייה ויוצקים את מסת המוס לשקעים.
  8. חוזרים על אותה פעולה עם המוס בטעם פררו הלבן, אם רוצים. (אפשר להכין רק מוס אחד ואו להכין חצי מוס חלב וחצי מוס לבן).
  9. להכניס למקפיא ללילה שלם.
  10. מכינים את הציפוי: מחממים בפולסים קצרים (אפשר במיקרוגל או על בן מארי) את המחית בטעם פררו רושה חלב וחמאת הקקאו ומערבבים ביחד עד להמסה מלאה של התערבות ומניחים בצד להתקררות.
  11. מחלצים את המוסים מתבנית הסיליקון מניחים מעל רשת ויוצקים מעל את הציפוי (שימו לב שהוא לא רותח ושהוא בטמפרטורת הגוף).
  12. מניחים בתבנית אטומה ומחזירים למקפיא.
  13. לפני ההגשה ניתן לזלף את יתרת המוס מעל הקינוח ולהגיש.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 1098.7 קק״ל 8789.5 קק״ל
פחמימות 49.7 גרם 397.5 גרם
שומן 94.6 גרם 756.9 גרם
נתרן 110.3 מ״ג 882.2 מ״ג
חלבון 10.3 גרם 82.8 גרם
סיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.2 גרם
שומן רווי 57.3 גרם 458.4 גרם
כולסטרול 231.0 מ״ג 1848.3 מ״ג
סידן 266.6 מ״ג 2132.4 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 14.9 מ״ג
אשלגן 428.4 מ״ג 3427.3 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 17.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (6)

    Avatar
    ג'ולייט

    מה הכמויות של שוקולד חלב וחמאת קקאו בשביל הציפוי

    Avatar
    נאוה רוסו

    את ה 300 גר פררו רושה מוסיפים מוסיפים לתערובת על השמנת מתוקה?

    Avatar
    נאוה רוסו

    במתכון לא מופיע מצרכים לציפוי

      Avatar
      Foody Foody

      היי, הציפוי הוא משוקולד חלב, חמאת קקאו וברסט או אגוזים מסוכרים קצוצים. את הקצפת לזילוף מכינים ממיכל קטן של שמנת מתוקה להקצפה ו-2 כפות של אינסטנט פודינג בטעם וניל.

    Avatar
    Nava Russo

    בציפוי שוקולד לבן לא מופיעים כל המרכיבים

      Avatar
      Foody Foody

      היי, בקינוח מוס פררו רושה אין ציפוי של שוקולד לבן. הציפוי הוא משוקולד חלב וחמאת קקאו. את הזילוף הלבן יוצרים מהקצפה של שמנת מתוקה ו-2 כפות אינסטנט פודינג וניל.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody