קינוח מוס פררו רושה

רוצים להגיש קינוח משגע, טעים ומיוחד במנות אישיות? קינוח מוס פררו רושה בדיוק בשבילכם. ניתן להכין משוקולד חלב או משוקולד לבן או משילוב של שניהם
רוצים להגיש קינוח משגע, טעים ומיוחד במנות אישיות? קינוח מוס פררו רושה בדיוק בשבילכם. ניתן להכין משוקולד חלב או משוקולד לבן או משילוב של שניהם
  • המזווה המתוק
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    1603
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1602.9 קק״ל 12823.3 קק״ל
    פחמימות 104.1 גרם 833.0 גרם
    שומן 122.3 גרם 978.5 גרם
    נתרן 127.7 מ״ג 1021.4 מ״ג
    חלבון 16.4 גרם 131.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.2 גרם
    שומן רווי 66.3 גרם 530.6 גרם
    כולסטרול 92.1 מ״ג 737.1 מ״ג
    סידן 185.3 מ״ג 1482.4 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 14.9 מ״ג
    אשלגן 334.7 מ״ג 2677.5 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 15.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    1603
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1602.9 קק״ל 12823.3 קק״ל
    פחמימות 104.1 גרם 833.0 גרם
    שומן 122.3 גרם 978.5 גרם
    נתרן 127.7 מ״ג 1021.4 מ״ג
    חלבון 16.4 גרם 131.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 21.2 גרם
    שומן רווי 66.3 גרם 530.6 גרם
    כולסטרול 92.1 מ״ג 737.1 מ״ג
    סידן 185.3 מ״ג 1482.4 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 14.9 מ״ג
    אשלגן 334.7 מ״ג 2677.5 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 15.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. משרים את הג’לטין במים ומניחים בצד להתייצבות.
  2. בקערה נפרדת שמים את שוקולד החלב, מחית פרלינה ומחית בטעם פררו רושה חלב.
  3. מביאים לסף רתיחה 250 מ״ל שמנת מתוקה ויוצקים לקערת השוקולד והמחית ומערבבים.
  4. מוסיפים את הג’לטין וממשיכים לערבב עד לקבלת מרקם אחיד ומניחים בצד להתקררות.
  5. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת המתוקה (500 מ”ל) לקצפת בנפח 80% במרקם יוגורט.
  6. מאחדים את תערובת השוקולד יחד עם הקצפת הרכה בקיפולים עדינים.
  7. מניחים את תבנית השקעים שבחרתם על תבנית אפייה ויוצקים את מסת המוס לשקעים.
  8. חוזרים על אותה פעולה עם המוס בטעם פררו הלבן, אם רוצים. (אפשר להכין רק מוס אחד ואו להכין חצי מוס חלב וחצי מוס לבן).
  9. להכניס למקפיא ללילה שלם.
  10. מכינים את הציפוי: מחממים בפולסים קצרים (אפשר במיקרוגל או על בן מארי) את המחית בטעם פררו רושה חלב ומערבבים עד להמסה מלאה. מניחים בצד להתקררות.
  11. מחלצים את המוסים מתבנית הסיליקון מניחים מעל רשת ויוצקים מעל את הציפוי (שימו לב שהוא לא רותח ושהוא בטמפרטורת הגוף).
  12. מניחים בתבנית אטומה ומחזירים למקפיא.
  13. לפני ההגשה ניתן לזלף את יתרת המוס מעל הקינוח ולהגיש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח מוס פררו רושה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    רויטל אופיר

    האם מגישים את הקינוח קפוא??

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להגיש את הקינוח קפוא או להעביר למקרר שעה-שעתיים לפני ההגשה.

      Avatar
      Foody Foody

      כמות חמאת הקקאו הדרושה היא 150 גרם.

      Avatar
      סיון חלפלה

      מה כמות החלב ובחמאת קקאו הנדרשת להמיס עם הקרם פררו רושה ?

      Avatar
      Foody Foody

      אין צורך בחלב או חמאת קקאו לציפוי. המתכון עודכן

    Avatar
    ג'ולייט

    מה הכמויות של שוקולד חלב וחמאת קקאו בשביל הציפוי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות