טיפ סנו סושי
רדדו את הבצק בין שני דפי נייר אפייה טבעי סנו סושי כדי להימנע מהלכלוך של השיש שמלווה כמעט לכל מתכון בו מעורב בצק!
רגע הפיכת טארט אפוי על צלחת הגשה הוא תמיד רגע עוצר נשימה: כל מה שהיה צנוע ומוסתר הופך לגלוי ומרהיב ביופיו. זאת בדיוק החוויה שצפויה לכם אם תכינו את הטארט הזה שכולו מחווה לטאטן צרפתי קלאסי עם טוויסט של אגסים טעימים ורכים. ותוספת שקדים טחונים בבצק לוקחת את הפריכות שלו צעד אחד קדימה.
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 3792 | כמות מנות 1 |
---|
רדדו את הבצק בין שני דפי נייר אפייה טבעי סנו סושי כדי להימנע מהלכלוך של השיש שמלווה כמעט לכל מתכון בו מעורב בצק!