קל, מהיר וטעים: פסטה וכדורי בשר בסיר אחד

בטעם של בית: ארוחת הצהריים שכל הילדים אוהבים - פסטה וכדורי בשר בסיר אחד. כדורי בשר קטנטנים ואפויים המתבשלים בסיר אחד עם פסטה ורוטב עגבניות עשיר
בטעם של בית: ארוחת הצהריים שכל הילדים אוהבים - פסטה וכדורי בשר בסיר אחד. כדורי בשר קטנטנים ואפויים המתבשלים בסיר אחד עם פסטה ורוטב עגבניות עשיר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    911
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 910.8 קק״ל 3643.3 קק״ל
    פחמימות 72.7 גרם 291.0 גרם
    סוכר 12.8 גרם 51.0 גרם
    שומן 46.7 גרם 186.9 גרם
    נתרן 2024.4 מ״ג 8097.7 מ״ג
    חלבון 46.5 גרם 186.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 9.9 גרם 39.8 גרם
    כולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 80.0 מ״ג 320.1 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 23.9 מ״ג
    אשלגן 582.7 מ״ג 2330.9 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 34.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    911
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 910.8 קק״ל 3643.3 קק״ל
    פחמימות 72.7 גרם 291.0 גרם
    סוכר 12.8 גרם 51.0 גרם
    שומן 46.7 גרם 186.9 גרם
    נתרן 2024.4 מ״ג 8097.7 מ״ג
    חלבון 46.5 גרם 186.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 9.9 גרם 39.8 גרם
    כולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 80.0 מ״ג 320.1 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 23.9 מ״ג
    אשלגן 582.7 מ״ג 2330.9 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 34.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-210 מעלות. 
  2. מכינים את כדורי הבשר: שמים את כל המצרכים להכנת כדורי הבשר בקערה גדולה. מערבבים לתערובת אחידה ולשים עוד כ-2 דקות. 
  3. בעזרת ידיים רטובות, לוקחים כמות קטנה (בערך כפית) מהתערובת ומגלגלים לכדורים קטנים.
  4. מניחים את הכדורים על תבנית תנור עם נייר אפייה. משמנים את הכדורים עצמם (לא את נייר האפיה).
  5. מכניסים לתנור ואופים 10-15 דקות או עד שהקציצות זהובות ועשויות לחלוטין במרכז.
  6. מכינים את הרוטב והפסטה: ממלאים סיר גדול ורחב במים עד חצי גובה וממליחים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים חצי מזמן הבישול המומלץ על גבי האריזה. 
  7. מוציאים את מרבית המים בעזרת מצקת. משאירים את הפסטה בסיר עם כמות של בערך 2 כוסות ממי הבישול. 
  8. מוסיפים פנימה את רוטב העגבניות ואת האורגנו ונותנים לפסטה להמשיך להתבשל ברוטב עד שהיא עשויה לטעמכם.  
  9. מערבבים פנימה את כדורי הבשר האפויים ועוד מעט שמן זית, טועמים ומתבלים במלח לפי הצורך.
  10. מעטרים בפטרוזיליה ומגישים.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קל, מהיר וטעים: פסטה וכדורי בשר בסיר אחד

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    שרון 00

    הילדים עפים על זה

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות