קל, מהיר וטעים: פסטה וכדורי בשר בסיר אחד

בטעם של בית: ארוחת הצהריים שכל הילדים אוהבים - פסטה וכדורי בשר בסיר אחד. כדורי בשר קטנטנים ואפויים המתבשלים בסיר אחד עם פסטה ורוטב עגבניות עשיר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

כדורי בשר

פסטה

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-210 מעלות. 
  2. מכינים את כדורי הבשר: שמים את כל המצרכים להכנת כדורי הבשר בקערה גדולה. מערבבים לתערובת אחידה ולשים עוד כ-2 דקות. 
  3. בעזרת ידיים רטובות, לוקחים כמות קטנה (בערך כפית) מהתערובת ומגלגלים לכדורים קטנים.
  4. מניחים את הכדורים על תבנית תנור עם נייר אפייה. משמנים את הכדורים עצמם (לא את נייר האפיה).
  5. מכניסים לתנור ואופים 10-15 דקות או עד שהקציצות זהובות ועשויות לחלוטין במרכז.
  6. מכינים את הרוטב והפסטה: ממלאים סיר גדול ורחב במים עד חצי גובה וממליחים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים חצי מזמן הבישול המומלץ על גבי האריזה. 
  7. מוציאים את מרבית המים בעזרת מצקת. משאירים את הפסטה בסיר עם כמות של בערך 2 כוסות ממי הבישול. 
  8. מוסיפים פנימה את רוטב העגבניות ואת האורגנו ונותנים לפסטה להמשיך להתבשל ברוטב עד שהיא עשויה לטעמכם.  
  9. מערבבים פנימה את כדורי הבשר האפויים ועוד מעט שמן זית, טועמים ומתבלים במלח לפי הצורך.
  10. מעטרים בפטרוזיליה ומגישים.

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1260.9 קק״ל 5043.8 קק״ל
פחמימות 120.1 גרם 480.4 גרם
שומן 58.9 גרם 235.7 גרם
נתרן 1374.2 מ״ג 5496.8 מ״ג
חלבון 55.1 גרם 220.3 גרם
סיבים תזונתיים 5.9 גרם 23.7 גרם
שומן רווי 13.1 גרם 52.3 גרם
כולסטרול 171.2 מ״ג 684.9 מ״ג
סידן 102.3 מ״ג 409.3 מ״ג
ברזל 7.1 מ״ג 28.5 מ״ג
אשלגן 898.0 מ״ג 3592.1 מ״ג
אבץ 8.7 מ״ג 34.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody