
-
זמן הכנהשעתיים ו-20 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
-
1 1/2 ק"ג כרישות
-
300 גרם בשר בקר טחון
-
3 ביצים M
-
0.33 כוס פירורי לחם
-
1 1/2 כפיות מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור טחון
טיגון
-
1 כוס שמן קנולה
אופן הכנה
- חוצים את הכרישה לאורכה ושוטפים היטב תחת מים זורמים. חותכים למקטעים
- מבשלים את הכרישה בסיר עם הרבה מים כ-45 דקות, עד שרכה. מסננים ומצננים. סוחטים היטב.
- טוחנים את חומרי הקציצות במטחנת בשר ומערבבים בקערה לתערובת אחידה, או מעבדים במעבד מזון בפולסים.
- יוצקים למחבת טפלון שמן קנולה בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית. מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
- יוצרים מהתערובת 30 קציצות קטנות ופחוסות.
- מטגנים את הקציצות 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
30
מנות
קלוריות
97.9
קק״ל
2936.5
קק״ל
פחמימות
0.9
גרם
27.5
גרם
שומן
8.9
גרם
266.6
גרם
נתרן
184.0
מ״ג
5520.0
מ״ג
חלבון
3.5
גרם
106.5
גרם
סיבים תזונתיים
0.1
גרם
1.8
גרם
שומן רווי
1.2
גרם
36.6
גרם
כולסטרול
38.6
מ״ג
1159.2
מ״ג
סידן
5.5
מ״ג
164.6
מ״ג
ברזל
0.4
מ״ג
11.3
מ״ג
אשלגן
39.4
מ״ג
1182.7
מ״ג
אבץ
0.7
מ״ג
21.9
מ״ג
תגובות (0)