קציצות כרישה ממכרות שאי אפשר להפסיק לאכול

קציצות כרישה או פרסה, איך שלא תקראו להן הן הקציצות הבייתיות הכי טעימות בעולם. שי לי ליפא מכינה את הקציצות לפי מתכון של אמא והתוצאה פשוט ממכרת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    שעתיים ו-20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. חוצים את הכרישה לאורכה ושוטפים היטב תחת מים זורמים. חותכים למקטעים
  2. מבשלים את הכרישה בסיר עם הרבה מים כ-45 דקות, עד שרכה. מסננים ומצננים. סוחטים היטב.
  3. טוחנים את חומרי הקציצות במטחנת בשר ומערבבים בקערה לתערובת אחידה, או מעבדים במעבד מזון בפולסים.
  4. יוצקים למחבת טפלון שמן קנולה בגובה 1/2 ס”מ ומחממים על אש בינונית. מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
  5. יוצרים מהתערובת 30 קציצות קטנות ופחוסות.
  6. מטגנים את הקציצות 4-3 דקות מכל צד, עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 97.9 קק״ל 2936.5 קק״ל
פחמימות 0.9 גרם 27.5 גרם
שומן 8.9 גרם 266.6 גרם
נתרן 184.0 מ״ג 5520.0 מ״ג
חלבון 3.5 גרם 106.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.8 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 36.6 גרם
כולסטרול 38.6 מ״ג 1159.2 מ״ג
סידן 5.5 מ״ג 164.6 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 11.3 מ״ג
אשלגן 39.4 מ״ג 1182.7 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 21.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar