סנו רקע

קרם ברולה וניל עם בננות מקורמלות והפתעה

קרם ברולה הוא קינוח קלאסי שכולם אוהבים והפעם: בתוספת בננות בקרמל וטוויל שקדים מהמם שיגרוף מחמאות מכל האורחים
קרם ברולה הוא קינוח קלאסי שכולם אוהבים והפעם: בתוספת בננות בקרמל וטוויל שקדים מהמם שיגרוף מחמאות מכל האורחים
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    859
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 859.2 קק״ל 3436.6 קק״ל
    פחמימות 71.3 גרם 285.0 גרם
    שומן 46.4 גרם 185.6 גרם
    נתרן 124.1 מ״ג 496.4 מ״ג
    חלבון 16.2 גרם 64.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 18.4 גרם 73.5 גרם
    כולסטרול 569.1 מ״ג 2276.5 מ״ג
    סידן 115.2 מ״ג 460.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 287.0 מ״ג 1147.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    859
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 859.2 קק״ל 3436.6 קק״ל
    פחמימות 71.3 גרם 285.0 גרם
    שומן 46.4 גרם 185.6 גרם
    נתרן 124.1 מ״ג 496.4 מ״ג
    חלבון 16.2 גרם 64.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.2 גרם
    שומן רווי 18.4 גרם 73.5 גרם
    כולסטרול 569.1 מ״ג 2276.5 מ״ג
    סידן 115.2 מ״ג 460.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 287.0 מ״ג 1147.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור

אין קרם ברולה בלי שני דברים: נקודות שחורות קטנות ממקל וניל ומעטה שביר ומתפצח של סוכר שרוף, ממנו קיבלה המנה את שמה, ‘ברולה’- שרוף בצרפתית. לא סתם מדובר באחד הקינוחים הפופולריים, הוא טעים בטירוף והרבה יותר קל להכנה ממה שחושבים! חובה לנסות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
ניצן סוסיד
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם ברולה

טוויל שקדים

הגשה


אופן הכנה

  1. מרתיחים את השמנת יחד עם הוניל.
  2. טורפים היטב יחד את הסוכר והחלמונים.
  3. כשהשמנת רותחת, עושים השוואת טמפרטורות, ומסננים.
  4. מחממים תנור ל-120 מעלות. מוזגים לתבנית אלומיניום בגודל 20/30 סמ’. מניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר עם מים חמים, אופים במשך 45 דקות ולאחר האפייה מעבירים למקפיא.
  5. מכינים את הטוויל: בעזרת מטרפה מערבבים את כל החומרים יחד ומקררים חצי שעה.
  6. מורחים על נייר אפייה טבעי כל פעם כף בשכבה דקה ומפזרים מעל שקדים פרוסים ואופים ב-170 מעלות 5 דקות.
  7. מכינים את הבננות: מחממים מחבת ומפזרים את הסוכר מעל, מקרמלים מעט ומוסיפים את הבננות והחמאה. מקפיצים על מנת לרכך מעט את הבננות.
  8. מוציאים את הברולה מהמקפיא. מחלצים מהתבנית וחותכים לקוביות בגודל 4\4 סנטימטר.
  9. מסדרים על צלחת הגשה טוויל אחד, מעליו קובייה של ברולה, מעליה עוד טוויל ושוב קובייה של ברולה.
  10. על הברולה האחרון מפזרים מעט סוכר ושורפים עם ברנר, מוסיפים מעל חצי בננה מוקפצת ומגישים.

    קרם ברולה. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן
    קרם ברולה. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן

tip

טיפ סנו סושי

לא צריך לדאוג יותר שיישרף לכם נייר האפייה בתנור! נייר האפייה הטבעי של סנו סושי לא נוטה להישרף כלל - הנייר עבה, עשוי מחומרים איכותיים ביותר ומתאים לשימוש רב פעמי!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרם ברולה וניל עם בננות מקורמלות והפתעה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות