כמו קונצרט בפה – קרם ברולה קלאסי שבטוח מצליח

קרם ברולה הוא הקינוח הכי קלאסי ואהוב שנמצא בתפריט של כמעט כל מסעדה. עכשיו שכשתגלו כמה קל להכין אותו בבית, לא תפסיקו להכין אותו
קרם ברולה הוא הקינוח הכי קלאסי ואהוב שנמצא בתפריט של כמעט כל מסעדה. עכשיו שכשתגלו כמה קל להכין אותו בבית, לא תפסיקו להכין אותו
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    550
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 549.7 קק״ל 3298.1 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 226.7 גרם
    שומן 42.2 גרם 253.2 גרם
    נתרן 8.3 מ״ג 49.6 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 29.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 24.5 גרם 147.1 גרם
    כולסטרול 171.8 מ״ג 1030.8 מ״ג
    סידן 25.6 מ״ג 153.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 21.8 מ״ג 130.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    550
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 549.7 קק״ל 3298.1 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 226.7 גרם
    שומן 42.2 גרם 253.2 גרם
    נתרן 8.3 מ״ג 49.6 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 29.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 24.5 גרם 147.1 גרם
    כולסטרול 171.8 מ״ג 1030.8 מ״ג
    סידן 25.6 מ״ג 153.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 21.8 מ״ג 130.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-100 מעלות.
  2. בסיר קטן מניחים את הסוכר עם השמנת והמקל ווניל חצוי ומביאים לרתיחה.
  3. בקערה נפרדת מניחים את החלמונים וטורפים אותם קלות.
  4. כשהתערובת בסיר רותחת מעבירים אותה דרך מסננת בזרם דק לקערה עם החלמונים, תוך כדי טריפה כדי שהחלמונים לא יתבשלו.  כשהתערובת אחידה מעבירים שוב דרך מסננת למד ליטר או קערה.
  5. מוזגים את התערובת לכלי הגשה המיועדים לקרם ברולה. מעבירים את הקעריות לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים את הקרם כחצי שעה או עד שהקרם מתייצב מעט אך עדיין רוטט.
  6. מעבירים את הקעריות לקירור של לפחות  4 שעות.
  7. לאחר מכן מפזרים מעט סוכר חום מעל הקרם ברולה ושורפים קלות עם הברנר. מקשטים בחצי תות או כל פרי אחר שרוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו קונצרט בפה – קרם ברולה קלאסי שבטוח מצליח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    רוני שטינמץ

    הסוכר צריך לימוס(עד לקרמל)?

      Avatar
      מערכת Foody

      הסוכר מלמעלה נשרף קלות, כפי שאפשר לראות בתמונה ובסרטון.

      Avatar
      מערכת Foody

      מצב אפייה.

    Avatar
    אלמוג וטורי

    על איזו מעלה בתנור שמים את הקרם ברולה?

      Avatar
      מערכת Foody

      יש לחמם את התנור לטמפ’ של 120 מעלות.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות