קרם ברולה קלאסי

קרם ברולה הוא הקינוח הכי קלאסי ואהוב שנמצא בתפריט של כמעט כל מסעדה. עכשיו שכשתגלו כמה קל להכין אותו בבית, לא תפסיקו להכין אותו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-100 מעלות.
  2. בסיר קטן מניחים את הסוכר עם השמנת והמקל ווניל חצוי ומביאים לרתיחה.
  3. בקערה נפרדת מניחים את החלמונים וטורפים אותם קלות.
  4. כשהתערובת בסיר רותחת מעבירים אותה דרך מסננת בזרם דק לקערה עם החלמונים, תוך כדי טריפה כדי שהחלמונים לא יתבשלו.  כשהתערובת אחידה מעבירים שוב דרך מסננת למד ליטר או קערה.
  5. מוזגים את התערובת לכלי הגשה המיועדים לקרם ברולה. מעבירים את הקעריות לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים את הקרם כחצי שעה או עד שהקרם מתייצב מעט אך עדיין רוטט.
  6. מעבירים את הקעריות לקירור של לפחות  4 שעות.
  7. לאחר מכן מפזרים מעט סוכר חום מעל הקרם ברולה ושורפים קלות עם הברנר. מקשטים בחצי תות או כל פרי אחר שרוצים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 533.5 קק״ל 3201.2 קק״ל
פחמימות 34.7 גרם 208.0 גרם
שומן 42.2 גרם 253.2 גרם
נתרן 32.2 מ״ג 193.5 מ״ג
חלבון 4.4 גרם 26.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
שומן רווי 24.5 גרם 147.1 גרם
כולסטרול 285.8 מ״ג 1714.8 מ״ג
סידן 90.5 מ״ג 543.2 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״ג
אשלגן 97.8 מ״ג 586.6 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody