ראמן טעים ב-10 דקות הכנה

ראמן ב-10 דקות הכנה ובלי לעבוד קשה. ארוחה שלמה של המרק שכבש את העולם, מנה משביעה, טעימה ופשוטה להכנה
ראמן ב-10 דקות הכנה ובלי לעבוד קשה. ארוחה שלמה של המרק שכבש את העולם, מנה משביעה, טעימה ופשוטה להכנה
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
47 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    540
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 540.4 קק״ל 1080.8 קק״ל
    פחמימות 82.1 גרם 164.2 גרם
    שומן 17.1 גרם 34.1 גרם
    נתרן 1890.9 מ״ג 3781.8 מ״ג
    חלבון 37.0 גרם 73.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 68.9 מ״ג 137.9 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 128.2 מ״ג 256.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    540
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 540.4 קק״ל 1080.8 קק״ל
    פחמימות 82.1 גרם 164.2 גרם
    שומן 17.1 גרם 34.1 גרם
    נתרן 1890.9 מ״ג 3781.8 מ״ג
    חלבון 37.0 גרם 73.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 68.9 מ״ג 137.9 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 128.2 מ״ג 256.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
47 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ראמן

תוספות

שיפודי עוף


אופן הכנה

  1. בסיר קטן שמים מים עם אבקת מרק עוף, ג’ינג’ר, שום, מיסו, רוטב סויה, שמן שומשום וחומץ אורז. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
  2. מוסיפים ג’ינג’ר, שום, נודלס ומבשלים במשך 2-3 דקות עד שהאטריות מוכנות.
  3. משפדים את קוביות העוף על שיפוד מעץ, כארבע קוביות על כל שיפוד.
  4. מחממים פלנצ’ה או כל משטח צלייה מתאים.
  5. מברישים כל שיפוד בסויה וצורבים את השיפודים 2 דקות מכל צד, עד שהעוף משנה את צבעו.
  6. מסדרים את המנה: מחלקים את האטריות באופן שווה בין שתי קערות. מכסים במרק ועליו מניחים את התוספות - ביצה רכה, שומשום שחור, בצל ירוק ולבסוף את שיפודי העוף.
מרק ראמן מהיר
מרק ראמן מהיר ומשביע. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Sveta Dal

    יצא מושלם

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    מור אסתר

    נראה מעולה. אפשר הנחיות לשיפור טופו במקום עוף?

    Avatar
    נינה

    אוקיי, הכנתי את זה בלי שמן שומשום ובלי ג’ינג’ר- חייבת להגיד, יצא מעולה!!!! מנה מהירה וקלה, ממליצה מאד

    Avatar
    מערכת Foody

    היי מור, ההנחיות הן אותן ההנחיות, רק שההמלצה היא להשרות את הטופו בסויה (אפילו שעה) ולא רק להבריש את הטופו

קטגוריות

אביזרים

טכניקות