רוטב פסטו בזיליקום קל הכנה

איילת הירשמן מכינה רוטב פסטו בזיליקום מהיר וקל להכנה - פשוט מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומקבלים רוטב נהדר שיכול לתבל סלטים, פסטות ודגים
איילת הירשמן מכינה רוטב פסטו בזיליקום מהיר וקל להכנה - פשוט מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומקבלים רוטב נהדר שיכול לתבל סלטים, פסטות ודגים
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
25 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    2122
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2122.0 קק״ל 2122.0 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 16.8 גרם
    שומן 217.5 גרם 217.5 גרם
    נתרן 3132.9 מ״ג 3132.9 מ״ג
    חלבון 82.3 גרם 82.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 47.4 גרם 47.4 גרם
    כולסטרול 122.0 מ״ג 122.0 מ״ג
    סידן 2344.3 מ״ג 2344.3 מ״ג
    ברזל 18.0 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 1688.4 מ״ג 1688.4 מ״ג
    אבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    2122
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2122.0 קק״ל 2122.0 קק״ל
    פחמימות 16.8 גרם 16.8 גרם
    שומן 217.5 גרם 217.5 גרם
    נתרן 3132.9 מ״ג 3132.9 מ״ג
    חלבון 82.3 גרם 82.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 47.4 גרם 47.4 גרם
    כולסטרול 122.0 מ״ג 122.0 מ״ג
    סידן 2344.3 מ״ג 2344.3 מ״ג
    ברזל 18.0 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 1688.4 מ״ג 1688.4 מ״ג
    אבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-10 דקות
איילת הירשמן
X

25 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטו


אופן הכנה

  1. מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. שוטפים היטב ומייבשים את עלי הבזיליקום.
  2. מגררים על הפומפייה את גבינת הפרמזן.
  3. קולים קלות את הצנוברים על מחבת יבשה.
  4. שמים את השום, המלח וכף משמן הזית במעבד המזון ומעבדים קלות.
  5. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים עוד קצת.
  6. מוסיפים את שאר השמן, הגבינה והצנוברים ומעבדים עד שמתקבלת מחית שהיא עדיין גרגירית במקצת.
  7. מגישים כרוטב, או מאחסנים בצנצנת במקרר, עם שכבת שמן זית למעלה.

הערות

  • אפשר לאחסן במגש קוביות הקרח במקפיא, ואז לשלוף כשרוצים, להפשיר במהירות בטמפרטורת החדר ולהשתמש בבישול
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוטב פסטו בזיליקום קל הכנה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    מור עמית

    יצא מושלם !

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    אורה ארי

    שלום וברכה! האם זה בסדר ובריא לטחון עלי פטרוזיליה עם הגבעול? תודה מראש!!

      Avatar
      מערכת Foody

      כן בטח, אין שום בעיה

      Avatar
      מערכת Foody

      מנה אחת מספיקה לאדם אחד.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות