רוטב פסטו בזיליקום קל הכנה

איילת הירשמן מכינה רוטב פסטו בזיליקום מהיר וקל להכנה - פשוט מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון ומקבלים רוטב נהדר שיכול לתבל סלטים, פסטות ודגים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

פסטו

אופן הכנה

  1. מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. שוטפים היטב ומייבשים את עלי הבזיליקום.
  2. מגררים על הפומפייה את גבינת הפרמזן.
  3. קולים קלות את הצנוברים על מחבת יבשה.
  4. שמים את השום, המלח וכף משמן הזית במעבד המזון ומעבדים קלות.
  5. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים עוד קצת.
  6. מוסיפים את שאר השמן, הגבינה והצנוברים ומעבדים עד שמתקבלת מחית שהיא עדיין גרגירית במקצת.
  7. מגישים כרוטב, או מאחסנים בצנצנת במקרר, עם שכבת שמן זית למעלה.

הערות

  • אפשר לאחסן במגש קוביות הקרח במקפיא, ואז לשלוף כשרוצים, להפשיר במהירות בטמפרטורת החדר ולהשתמש בבישול

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2475.6 קק״ל 2475.6 קק״ל
פחמימות 16.8 גרם 16.8 גרם
שומן 257.4 גרם 257.4 גרם
נתרן 3133.7 מ״ג 3133.7 מ״ג
חלבון 82.4 גרם 82.4 גרם
סיבים תזונתיים 9.2 גרם 9.2 גרם
שומן רווי 52.7 גרם 52.7 גרם
כולסטרול 122.0 מ״ג 122.0 מ״ג
סידן 2382.7 מ״ג 2382.7 מ״ג
ברזל 18.5 מ״ג 18.5 מ״ג
אשלגן 1773.1 מ״ג 1773.1 מ״ג
אבץ 12.6 מ״ג 12.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    Esther Shamir

    שלום. בקשר לפסטו.האם אפשר לותר או להחליף את הפרמזון במוצר אחר כך שהפסטו יהיה פרווה?אם כן נא לצין גם כמות.תודה

      Avatar
      Foody Foody

      היי אסתר, אפשר לוותר על הפרמזן לגמרי אבל זה ישפיע מעט על המרקם של הממרח, ואפשר להשתמש בגבינת פרמזן טבעונית

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody