רולים של דפי אורז במילוי עוף וירקות

אוהבים ספרינג רול? תמרה אהרוני מלמדת כיצד להכין את הגרסא הרזה של הספרינג רול: רולים של דפי אורז במילוי עוף וירקות שמתאימים גם לנמנעים מגלוטן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    23

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הג’ינג’ר, צ’ילי ושום. חותכים את המלפפונים לגפרורים. קוצצים את העשבי תיבול.
  2. מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הג’ינג’ר, שום וצ’ילי ומטגנים 2 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העוף הטחון ומטגנים כ-4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב עד שהעוף משנה את צבעו. מוסיפים סויה, שמן שומשום ומירין. ממליחים ומפלפלים ומערבבים שוב. מוציאים לקערה, מכסים בניילון נצמד ושומרים בקירור.
  3. מכינים את הרולים: לכלי רחב יוצקים מים חמים. פורשים מגבת נקייה על משטח העבודה, טובלים היטב דף אורז היטב במים ומניחים אותו על משטח העבודה.
  4. בקצה הדף שמים תלולית ארוכה של מילוי העוף, ועליה מוסיפים את עשבי התיבול והמלפפונים. מקפלים את שני הצדדים של דף האורז על המלית ומגלגלים אותו בצורה הדוקה לגליל (כשהכיוון הוא מכם והלאה).
  5. מניחים את הרולים המגולגלים בכלי ומכסים בניילון נצמד.
  6. מכינים את הרוטב: שמים את כל רכיבי הרוטב בסיר קטן ומבשלים על להבה נמוכה כ-3-4 דקות תוך כדי ערבוב, עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  7. מגישים את הרולים עם הרוטב.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 214.4 קק״ל 1286.7 קק״ל
פחמימות 9.7 גרם 58.5 גרם
שומן 14.5 גרם 86.7 גרם
נתרן 1100.1 מ״ג 6600.4 מ״ג
חלבון 12.5 גרם 75.0 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.5 גרם
שומן רווי 2.7 גרם 16.2 גרם
כולסטרול 43.0 מ״ג 258.0 מ״ג
סידן 21.2 מ״ג 127.5 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 6.4 מ״ג
אשלגן 455.2 מ״ג 2731.5 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 7.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody