ארוחת שישי נפלאה – רוסטביף בתנור עם תבשיל קינואה וירקות

תמיד רציתם להכין רוסטביף אבל חששתם? אודי ואושר מראים לכם כמה זה קל להכין בשר צלוי בתנור עם תבשיל קינואה צבעוני והמון ירקות
תמיד רציתם להכין רוסטביף אבל חששתם? אודי ואושר מראים לכם כמה זה קל להכין בשר צלוי בתנור עם תבשיל קינואה צבעוני והמון ירקות
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    225
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 225.4 קק״ל 901.4 קק״ל
    פחמימות 39.7 גרם 159.0 גרם
    שומן 3.3 גרם 13.3 גרם
    נתרן 2644.3 מ״ג 10577.4 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 38.9 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.9 גרם
    כולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 130.9 מ״ג 523.4 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.8 מ״ג
    אשלגן 836.5 מ״ג 3346.1 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    225
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 225.4 קק״ל 901.4 קק״ל
    פחמימות 39.7 גרם 159.0 גרם
    שומן 3.3 גרם 13.3 גרם
    נתרן 2644.3 מ״ג 10577.4 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 38.9 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.9 גרם
    כולסטרול 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 130.9 מ״ג 523.4 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.8 מ״ג
    אשלגן 836.5 מ״ג 3346.1 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תבשיל קינואה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מחממים היטב מחבת ברזל.
  3. מרססים שמן על נתח הבשר ומתבלים היטב. משחימים את הנתח מכל צידיו, מסירים מהמחבת ומצננים מעט.
  4. מכינים את הקינואה: קוצצים דק את הבצל, הגזר והשומר ואת הטימין והפטרוזיליה.
  5. כותשים את השום.
  6. מפרקים את הכרובית לפרחים וקוצצים מעט.
  7. מחממים סיר רחב, מרססים את השמן ומטגנים את הבצל 2-3 דקות.
  8. מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים 4 דקות נוספות.
  9. מוסיפים את הקינואה, המים והמלח. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות.
  10. מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים ומעבירים לתבנית תנור עמוקה.
  11. מכינים את הציפוי: טוחנים את מרכיבי ציפוי הרוסטביף במעבד מזון, מורחים את הנתח מכל צידיו ומעבירים לרשת צלייה.
  12. מניחים את הרשת מעל תבנית הקינואה. צולים בתנור כ-40 דקות עד שהטמפרטורה במרכז הנתח מגיעה ל-60 מעלות. מוציאים מהתנור, מכסים בנייר כסף ונותנים לנתח לנוח כ-10 דקות.
  13. פורסים את הרוסטביף ומגישים עם הקינואה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחת שישי נפלאה – רוסטביף בתנור עם תבשיל קינואה וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    יפה מרגלית

    היום קניתי סינטה וחיפשתי מה לעשות איתו.. תודה לכם על המתכון שלכם יפה מרגלית

קטגוריות

אביזרים

טכניקות