עולה על הגריל – רוסט של דלורית עם מרווה וגבינה בולגרית
מנה צמחונית ומיוחדת במיוחד לחג השבועות הקרב ובא - דלורית צלויה עם מרווה ומוגשת עם פירורי גבינה בולגרית, פירורי לחם וגרעיני דלעת שמוסיפים פריכות ומרקם עשיר
מנה צמחונית ומיוחדת במיוחד לחג השבועות הקרב ובא - דלורית צלויה עם מרווה ומוגשת עם פירורי גבינה בולגרית, פירורי לחם וגרעיני דלעת שמוסיפים פריכות ומרקם עשיר
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.4 קק״ל 573.7 קק״לפחמימות 9.3 גרם 37.3 גרםשומן 11.3 גרם 45.3 גרםנתרן 194.6 מ״ג 778.5 מ״גחלבון 2.0 גרם 7.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.5 מ״ג 69.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 25.8 מ״ג 103.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות143
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.4 קק״ל 573.7 קק״לפחמימות 9.3 גרם 37.3 גרםשומן 11.3 גרם 45.3 גרםנתרן 194.6 מ״ג 778.5 מ״גחלבון 2.0 גרם 7.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.5 מ״ג 69.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 25.8 מ״ג 103.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 143 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
דלורית צלויה
-
2 דלוריות בינוניותחצויות
-
3 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 גבעולי מרווה
הגשה
-
1 חבילה גבינה בולגרית24%, מפוררת
-
2 פרוסות לחם לבן
-
1 כף שמן זית
-
2 כפות גרעיני דלעת
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
- מניחים את הדלעת בתבנית ומזלפים מעל שמן זית, מלח ופלפל. מפזרים עלי מרווה. צולים שעה או עד שהדלעת רכה וזהובה.
- מברישים את פרוסות הלחם בשמן זית, מעבירים לתבנית השנייה, מניחים בתבנית גם את גרעיני הדלעת וקולים 12 דקות או עד להזהבה.
- מצננים וטוחנים את הלחם הקלוי לפירורים גסים, שומרים את גרעיני הדלעת בקערית בצד.
- מפוררים גבינה בולגרית, מפזרים מעל הדלוריות וצולים עוד 3-5 דקות. מוציאים מהתנור, מוסיפים את פירורי הלחם וגרעיני הדלעת ומגישים מיד.מתכון מתוך אתר משק צוריאל.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
- מניחים את הדלעת בתבנית ומזלפים מעל שמן זית, מלח ופלפל. מפזרים עלי מרווה. צולים שעה או עד שהדלעת רכה וזהובה.
- מברישים את פרוסות הלחם בשמן זית, מעבירים לתבנית השנייה, מניחים בתבנית גם את גרעיני הדלעת וקולים 12 דקות או עד להזהבה.
- מצננים וטוחנים את הלחם הקלוי לפירורים גסים, שומרים את גרעיני הדלעת בקערית בצד.
- מפוררים גבינה בולגרית, מפזרים מעל הדלוריות וצולים עוד 3-5 דקות. מוציאים מהתנור, מוסיפים את פירורי הלחם וגרעיני הדלעת ומגישים מיד.מתכון מתוך אתר משק צוריאל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן