
שולבטה – בורגול עם עגבניות וקישואים
הישר מהמטבח הערבי. שולבטה: תבשיל צמחוני של בורגול עם עגבניות וקישואים. מגישים לצד המנה העיקרית או כארוחה בפני עצמה לצד סלט ירקות
הישר מהמטבח הערבי. שולבטה: תבשיל צמחוני של בורגול עם עגבניות וקישואים. מגישים לצד המנה העיקרית או כארוחה בפני עצמה לצד סלט ירקות
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 286.3 קק״ל 1145.2 קק״לפחמימות 34.3 גרם 137.2 גרםשומן 13.6 גרם 54.5 גרםנתרן 506.0 מ״ג 2024.1 מ״גחלבון 8.5 גרם 34.1 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 39.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 96.2 מ״ג 384.9 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 780.0 מ״ג 3120.0 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות286
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 286.3 קק״ל 1145.2 קק״לפחמימות 34.3 גרם 137.2 גרםשומן 13.6 גרם 54.5 גרםנתרן 506.0 מ״ג 2024.1 מ״גחלבון 8.5 גרם 34.1 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 39.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 96.2 מ״ג 384.9 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 780.0 מ״ג 3120.0 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 286 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
4 כפות שמן קנולה
-
1 קופסת שימורים עגבניות חתוכות לקוביות
-
2 בצלים בינוניים
-
3 קישואים בינונייםאו זוקיני
-
1 כוס בורגול עבה
-
2 1/2 כוסות מים רותחים
-
1 כפית בהרט
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון

אופן הכנה
- קוצצים בצל לקוביות קטנות ואת הקישואים לקוביות בעובי 2 ס”מ.
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר, מוסיפים טמפרטורה ומפעילים על מצב בישול/צריבה ל-30 דקות. סוגרים עם מכסה ההשחמה וממתינים 5 דקות.
- פותחים, מוסיפים שמן ובצל ומטגנים עד שהבצל מתרכך לגמרי.
- מוסיפים את הקישואים ומטגנים עוד 5 דקות.
- מוסיפים עגבניות חתוכות, מים, בהרט, מלח ופלפל וסוגרים עם מכסה סיר הלחץ.
מוסיפים את העגבניות - מעבירים למצב סיר לחץ במצב HIGH למשך 2 דקות, כאשר השסתום על מצב Seal ובסיום משחררים את השסתום למעלה.
- מוסיפים בורגול, סוגרים ושוב מעבירים לסיר לחץ למשך דקה - לא לשכוח שהשסתום על מצב Seal.
- בסיום מאפשרים למכשיר לעבור למצב שמירת חום למשך 10 דקות ורק אז פותחים.


לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
- קוצצים בצל לקוביות קטנות ואת הקישואים לקוביות בעובי 2 ס”מ.
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר, מוסיפים טמפרטורה ומפעילים על מצב בישול/צריבה ל-30 דקות. סוגרים עם מכסה ההשחמה וממתינים 5 דקות.
- פותחים, מוסיפים שמן ובצל ומטגנים עד שהבצל מתרכך לגמרי.
- מוסיפים את הקישואים ומטגנים עוד 5 דקות.
- מוסיפים עגבניות חתוכות, מים, בהרט, מלח ופלפל וסוגרים עם מכסה סיר הלחץ.
- מעבירים למצב סיר לחץ במצב HIGH למשך 2 דקות, כאשר השסתום על מצב Seal ובסיום משחררים את השסתום למעלה.
- מוסיפים בורגול, סוגרים ושוב מעבירים לסיר לחץ למשך דקה - לא לשכוח שהשסתום על מצב Seal.
- בסיום מאפשרים למכשיר לעבור למצב שמירת חום למשך 10 דקות ורק אז פותחים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר גם בסיר רגיל?

בהחלט.