שושני שמרים במילוי וזיגוג פררו של רות אופק

תמיד חלמתם על השילוב של עוגת שמרים והשוקולד המושלם פררו רושה? רות אופק תגשים לכם את החלום עם המתכון שלה לשושני שמרים במילוי פררו שוקולד ובזיגוג פררו לבן
תמיד חלמתם על השילוב של עוגת שמרים והשוקולד המושלם פררו רושה? רות אופק תגשים לכם את החלום עם המתכון שלה לשושני שמרים במילוי פררו שוקולד ובזיגוג פררו לבן
  • רות אופק
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    3296
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3295.8 קק״ל 3295.8 קק״ל
    פחמימות 566.4 גרם 566.4 גרם
    שומן 111.4 גרם 111.4 גרם
    נתרן 2058.5 מ״ג 2058.5 מ״ג
    חלבון 81.0 גרם 81.0 גרם
    סיבים תזונתיים 16.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 55.9 גרם 55.9 גרם
    כולסטרול 849.8 מ״ג 849.8 מ״ג
    סידן 316.4 מ״ג 316.4 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 928.0 מ״ג 928.0 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    3296
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3295.8 קק״ל 3295.8 קק״ל
    פחמימות 566.4 גרם 566.4 גרם
    שומן 111.4 גרם 111.4 גרם
    נתרן 2058.5 מ״ג 2058.5 מ״ג
    חלבון 81.0 גרם 81.0 גרם
    סיבים תזונתיים 16.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 55.9 גרם 55.9 גרם
    כולסטרול 849.8 מ״ג 849.8 מ״ג
    סידן 316.4 מ״ג 316.4 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 928.0 מ״ג 928.0 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 30X30

אופן הכנה:

  1. מניחים בקערת המיקסר את הקמח והשמרים ומערבבים קלות.
  2. מוסיפים מעל את יתר החומרים - סוכר, ביצים, חמאה, חלב ומלח ומערבלים עם וו לישה במשך כ-5-7 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים. אם הבצק מרגיש רטוב אפשר להוסיף עוד מעט קמח. אם הבצק מרגיש מעט יבש אפשר להוסיף עוד מעט חלב.
  3. מניחים להתפחה במשך כשעתיים לפחות. מומלץ לאחר מכן להעביר למקרר ללילה להתפחה מבוקרת נוספת (הבצק נוח יותר לעבודה כשהוא קר).
  4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן גדול ומורחים מעל ממרח פררו שוקולד חלב בשכבה נדיבה שתכסה את כל המלבן ומגלגלים לרולדה.
  5. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  6. חותכים מהרולדה פרוסות של כ-4-5 ס”מ ומסדרים בתבנית במרווחים בין שבלול לשבלול ומכסים במגבת. מניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה עד שלושת רבעי שעה.

    6.חותכים מהרולדה פרוסות של כ-4-5 ס"מ ומסדרים בתבנית במרווחים בין שבלול לשבלול. צילום: רותי אופק
    חותכים מהרולדה פרוסות של כ-4-5 ס”מ ומסדרים בתבנית במרווחים בין שבלול לשבלול. צילום: רות אופק

  7. אופים את השבלולים בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה עד שהשבלולים מזהיבים.

    אופים את השבלולים בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה עד שהשבלולים מזהיבים. צילום: רותי אופק
    אופים את השבלולים בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה עד שהשבלולים מזהיבים. צילום: רות אופק

  8. מצננים מעט ומזגגים בממרח פררו לבן.

    מצננים מעט ומזגגים בממרח פררו לבן. צילום: רותי אופק
    מצננים מעט ומזגגים בממרח פררו לבן. צילום: רות אופק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שושני שמרים במילוי וזיגוג פררו של רות אופק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      היי, הכוונה היא ל2/3 כוס חלב.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות