-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 183.0 קק״ל 366.0 קק״לפחמימות 26.9 גרם 53.7 גרםשומן 4.1 גרם 8.2 גרםנתרן 95.5 מ״ג 191.0 מ״גחלבון 5.1 גרם 10.2 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 17.6 גרםשומן רווי 0.5 גרם 1.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 88.1 מ״ג 176.2 מ״גברזל 1.6 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 1041.1 מ״ג 2082.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות183
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 183.0 קק״ל 366.0 קק״לפחמימות 26.9 גרם 53.7 גרםשומן 4.1 גרם 8.2 גרםנתרן 95.5 מ״ג 191.0 מ״גחלבון 5.1 גרם 10.2 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 17.6 גרםשומן רווי 0.5 גרם 1.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 88.1 מ״ג 176.2 מ״גברזל 1.6 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 1041.1 מ״ג 2082.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 183 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה טופו
-
2 כפיות שמן שומשום
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כפית סילאןאו דבש
-
1 שן שוםכתושה
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 בצל גדול
-
1 קישוא בינוני
-
1 זוקיני ירוק בינוני
-
1/2 חציל בינוני
-
10 פטריות שמפיניון קטנות
אופן הכנה
- מחממים גריל או תנור לחום מקסימלי בתכנית גריל.
- מערבבים בקערה שמן שומשום, רוטב סויה, סילאן ושום.
- חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס”מ.
- חותכים את הירקות לקוביות בגודל דומה (חוצים את הפטריות).
- מוסיפים לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות.
- משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המרכיבים.
- צולים עד להזהבה.
חצי מהכמות = תחליף לחלבון בשר בצהריים
אופן הכנה
- מחממים גריל או תנור לחום מקסימלי בתכנית גריל.
- מערבבים בקערה שמן שומשום, רוטב סויה, סילאן ושום.
- חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס”מ.
- חותכים את הירקות לקוביות בגודל דומה (חוצים את הפטריות).
- מוסיפים לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות.
- משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המרכיבים.
- צולים עד להזהבה.
חצי מהכמות = תחליף לחלבון בשר בצהריים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן