שיפודי טופו טבעוניים

נמנעים ממזון מהחי? חלי ממן מכינה שיפודי טופו טבעוניים ברוטב סויה ודבש ובליווי ירקות צלויים. מנה טבעונית, משביעה ומזינה מבלי להתפשר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים גריל או תנור לחום מקסימלי בתכנית גריל.  
  2. מערבבים בקערה שמן שומשום, רוטב סויה, סילאן ושום.
  3. חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס”מ.
  4. חותכים את הירקות לקוביות בגודל דומה (חוצים את הפטריות).  
  5. מוסיפים לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות.  
  6. משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המרכיבים.  
  7. צולים עד להזהבה.

 חצי מהכמות = תחליף לחלבון בשר בצהריים

 

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 138.8 קק״ל 277.6 קק״ל
פחמימות 22.4 גרם 44.7 גרם
שומן 3.9 גרם 7.8 גרם
נתרן 74.0 מ״ג 148.0 מ״ג
חלבון 6.4 גרם 12.8 גרם
סיבים תזונתיים 8.2 גרם 16.4 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 1.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 83.4 מ״ג 166.9 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 3.1 מ״ג
אשלגן 983.1 מ״ג 1966.3 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 1.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody