הכל כבר בפנים! שניצל במילוי פירה

שניצל עם פירה זהו שילוב קלאסי שכל ילד אוהב, אבל האם ניסיתם להכין פעם שניצל במילוי פירה? שניצל עסיסי בציפוי פריך ומלית רכה ומפתיעה של פירה תפוחי אדמה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים תפוחי אדמה, חותכים לקוביות ושמים בסיר עם מים רותחים ומלח.
  2. כשתפוחי האדמה מתרככים, מסננים, מחזירים לסיר מוסיפים מזולה ומלח ומועכים.
  3. משטחים חזה עוף בעזרת פטיש על מנת שיהיה דק. על החזה עוף מוסיפים פירה, סוגרים עם חזה עוף נוסף.
  4. טורפים ביצה עם חרדל ומלח.
  5. טובלים את חזה העוף בקמח, בביצה ואז ופירורי לחם.
  6. מטגנים משני הצדדים בשמן חצי עמוק עד להזהבה.

מתכון: דניאל עמית

שניצל במילוי פירה
שניצל במילוי פירה
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 444.1 קק״ל 888.2 קק״ל
פחמימות 79.7 גרם 159.4 גרם
שומן 4.4 גרם 8.8 גרם
נתרן 1383.2 מ״ג 2766.4 מ״ג
חלבון 15.8 גרם 31.6 גרם
סיבים תזונתיים 4.5 גרם 8.9 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 2.2 גרם
כולסטרול 126.9 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 36.5 מ״ג 73.0 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 4.2 מ״ג
אשלגן 203.4 מ״ג 406.9 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (6)

    Avatar
    אביתר לומ

    זה לא מתכון בריא גם קשה מאוד להפוך מאכל דחוס קלורית לבריא, גם אם תאפו יש תפוח אדמה יש פירוריי לחם מכניסים בערכים היומיים אין מה לעשות

    Avatar
    אביתר לוי

    טעים מאוד מי שמחפש שזה יהיה בריא טועה

    Avatar
    haim

    אכלתי , ממש לא טעים, השניצל הפך להיות תוך דקה סמרטוטי,הפירה סרב להתקרר, וטעמו היה די טפל, סתם גימיק,

      Avatar
      Foody Foody

      היי חיים,
      המון גולשים התאהבו במתכון הזה, אבל אנחנו לא מתווכחים על טעם וריח.
      יש לנו המון מתכונים שווים לשניצל או לפירה שבאים לחוד.

      תהנה!

    Avatar
    אופירה ישראל

    המתכון שניצל ממולא פירה שראינו פה, הוא מתכון לא בריא. גם מרגרינה בפירה וגם מטגנים את השניצל בשמן חצי עמוק. קבלו ממני תיקון באהבה, קולפים תפוחי אדמה ומבשלים אותם עד שיתרכחו, מעבירים אותם לקעה ואת המים שהתפוחי אדצה התבשלו בהם שומרים לריכוך הפירה. מועכים את התפוחי אדמה ובנדרגה לשירוגין מוסיפים לתפוחי אדמה מהמים שלהם ששמרנו וממשיכים למעוך את הפירה ושוב מוסיפים עוד קצת מהמים ושוב מועכים את הפירה ומוסיפים מלח. הפירה יתרכך מאוד מהמים שהוספנו לו ויהיה טעים מאוד.

      Avatar
      מרים קרן

      אני לא הייתי מוותרת על החמאה בפירה אבל במקום לטגן את השניצל הייתי מרססת מעט שמן ואופה בתנור

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody