הכל כבר בפנים! שניצל במילוי פירה

שניצל עם פירה זהו שילוב קלאסי שכל ילד אוהב, אבל האם ניסיתם להכין פעם שניצל במילוי פירה? שניצל עסיסי בציפוי פריך ומלית רכה ומפתיעה של פירה תפוחי אדמה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים תפוחי אדמה, חותכים לקוביות ושמים בסיר עם מים רותחים ומלח.
  2. כשתפוחי האדמה מתרככים, מסננים, מחזירים לסיר מוסיפים מזולה ומלח ומועכים.
  3. משטחים חזה עוף בעזרת פטיש על מנת שיהיה דק. על החזה עוף מוסיפים פירה, סוגרים עם חזה עוף נוסף.
  4. טורפים ביצה עם חרדל ומלח.
  5. טובלים את חזה העוף בקמח, בביצה ואז ופירורי לחם.
  6. מטגנים משני הצדדים בשמן חצי עמוק עד להזהבה.

מתכון: דניאל עמית

שניצל במילוי פירה
שניצל במילוי פירה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 444.1 קק״ל 888.2 קק״ל
פחמימות 79.7 גרם 159.4 גרם
שומן 4.4 גרם 8.8 גרם
נתרן 1383.2 מ״ג 2766.4 מ״ג
חלבון 15.8 גרם 31.6 גרם
סיבים תזונתיים 4.5 גרם 8.9 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 2.2 גרם
כולסטרול 126.9 מ״ג 253.8 מ״ג
סידן 36.5 מ״ג 73.0 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 4.2 מ״ג
אשלגן 203.4 מ״ג 406.9 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 2.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    אופירה ישראל

    המתכון שניצל ממולא פירה שראינו פה, הוא מתכון לא בריא. גם מרגרינה בפירה וגם מטגנים את השניצל בשמן חצי עמוק. קבלו ממני תיקון באהבה, קולפים תפוחי אדמה ומבשלים אותם עד שיתרכחו, מעבירים אותם לקעה ואת המים שהתפוחי אדצה התבשלו בהם שומרים לריכוך הפירה. מועכים את התפוחי אדמה ובנדרגה לשירוגין מוסיפים לתפוחי אדמה מהמים שלהם ששמרנו וממשיכים למעוך את הפירה ושוב מוסיפים עוד קצת מהמים ושוב מועכים את הפירה ומוסיפים מלח. הפירה יתרכך מאוד מהמים שהוספנו לו ויהיה טעים מאוד.

      Avatar
      מרים קרן

      אני לא הייתי מוותרת על החמאה בפירה אבל במקום לטגן את השניצל הייתי מרססת מעט שמן ואופה בתנור

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody