-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1163.1 קק״ל 4652.6 קק״לפחמימות 148.1 גרם 592.5 גרםשומן 15.3 גרם 61.3 גרםנתרן 938.0 מ״ג 3751.8 מ״גחלבון 99.2 גרם 396.9 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.6 גרםשומן רווי 4.2 גרם 16.7 גרםכולסטרול 189.9 מ״ג 759.6 מ״גסידן 65.5 מ״ג 262.0 מ״גברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 131.6 מ״ג 526.4 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות1163
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1163.1 קק״ל 4652.6 קק״לפחמימות 148.1 גרם 592.5 גרםשומן 15.3 גרם 61.3 גרםנתרן 938.0 מ״ג 3751.8 מ״גחלבון 99.2 גרם 396.9 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.6 גרםשומן רווי 4.2 גרם 16.7 גרםכולסטרול 189.9 מ״ג 759.6 מ״גסידן 65.5 מ״ג 262.0 מ״גברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 131.6 מ״ג 526.4 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 1163 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 תפוחי אדמה בינוניים
-
1/2 כפית כורכום
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 ק"ג חזה עוף פרוס דק
-
3 ביצים M
-
1 כף ממרח חרדל
-
1 קורט מלח דק
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 כוס פירורי לחם עם בטטה סגולהמזרח מערב
-
1 כוס פירורי לחם צהוביםמזרח מערב
-
1 כוס פירורי פנקומזרח מערב
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. שמים בסיר עם מים רותחים ומלח.
- מבשלים בערך 25 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים, מסננים ומחזירים לסיר.
- מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם חלק, מוסיפים כורכום ומלח ומערבבים.
- משטחים חזה העוף בעזרת פטיש על מנת שיהיה דק.
- מעל חזה העוף מוסיפים פירה, סוגרים עם חזה עוף נוסף.
- טורפים ביצה עם חרדל ומלח.
- טובלים את חזה העוף בקמח, בביצה ואז ופירורי לחם צבעוניים.
- מטגנים משני הצדדים בשמן חצי עמוק ומגישים מיד עם רטבים שאוהבים בצד.
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. שמים בסיר עם מים רותחים ומלח.
- מבשלים בערך 25 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים, מסננים ומחזירים לסיר.
- מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת מרקם חלק, מוסיפים כורכום ומלח ומערבבים.
- משטחים חזה העוף בעזרת פטיש על מנת שיהיה דק.
- מעל חזה העוף מוסיפים פירה, סוגרים עם חזה עוף נוסף.
- טורפים ביצה עם חרדל ומלח.
- טובלים את חזה העוף בקמח, בביצה ואז ופירורי לחם צבעוניים.
- מטגנים משני הצדדים בשמן חצי עמוק ומגישים מיד עם רטבים שאוהבים בצד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן