שגב משקשק ארוחת צהריים – שקשוקת דגים שאי אפשר להפסיק לזלול

שגב משה משדרג את מנת השקשוקה האהובה: תוספת של דגים הופכת את המנה לארוחה מושקעת ומשביעה, בעלת כל הערכים התזונתיים הנחוצים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. פורסים דק את השום. מקלפים את העגבנייה וחותכים לקוביות. חותכים את הגמבה לרצועות. חותכים גס את הפלפלים המיובשים. קוצצים את הפלפל החריף, השמיר והכוסברה.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה ומטגנים את השום והפלפל החריף.
  3. מוסיפים את העגבנייה, הגמבה, הפלפלים המיובשים, רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות ומערבבים.
  4. מוסיפים את הפפריקה, הלימון הכבוש והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את הדגים ומסדרים אחד לצד השני בתוך הרוטב.
  6. מוסיפים את עשבי התיבול וממשיכים לבשל כ-5 דקות.
  7. מוסיפים את הביצים כמו בשקשוקה רגילה, מכסים את המחבת, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות, או עד שהביצים מוכנות.
  8. מגישים לצד חלה.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 994.0 קק״ל 2981.9 קק״ל
פחמימות 26.6 גרם 79.7 גרם
שומן 63.9 גרם 191.6 גרם
נתרן 714.8 מ״ג 2144.5 מ״ג
חלבון 79.8 גרם 239.5 גרם
סיבים תזונתיים 8.9 גרם 26.6 גרם
שומן רווי 12.4 גרם 37.1 גרם
כולסטרול 507.6 מ״ג 1522.8 מ״ג
סידן 204.4 מ״ג 613.1 מ״ג
ברזל 7.5 מ״ג 22.4 מ״ג
אשלגן 2593.9 מ״ג 7781.7 מ״ג
אבץ 4.5 מ״ג 13.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody