שקשוקה סלק, פקאנים מסוכרים וגבינה כחולה

אודי ואושר משדרגים את ארוחת הבוקר הכי ישראלית ומכינים שקשוקה סלק סגלגלה. מוסיפים גבינה כחולה ואגוזים מסוכרים בשביל הקראנץ'
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות לבישול: קוצצים גס את הכרשה. קולפים את השום ופורסים דק.
  2. חותכים לקוביות את הסלק.
  3. קוצצים גס את הפקאנים והפטרוזיליה.
  4. בסיר רחב או מחבת גדולה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הכרשה מספר דקות עד שהיא מתרככת קלות.
  5. מוסיפים את החמאה, השום והטימין וממשיכים בטיגון כדקה.
  6. מוסיפים את הדבש, החומץ וקוביות הסלק וממשיכים לצלות עוד כ-5 דקות.
  7. טורפים את הביצה עם השמנת ומוסיפים למחבת. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מספר דקות.
  8. מניחים את חלמוני הביצה אחד אחד, בין לבין מפוררים את הגבינה הכחולה ומבשלים עוד 2-3 דקות.
  9. מפזרים את הפקאנים והפטרוזיליה ומגישים מיד.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 636.2 קק״ל 1908.6 קק״ל
פחמימות 33.3 גרם 99.8 גרם
שומן 45.1 גרם 135.3 גרם
נתרן 1672.0 מ״ג 5016.0 מ״ג
חלבון 22.4 גרם 67.2 גרם
סיבים תזונתיים 3.9 גרם 11.6 גרם
שומן רווי 15.7 גרם 47.2 גרם
כולסטרול 543.2 מ״ג 1629.6 מ״ג
סידן 335.8 מ״ג 1007.5 מ״ג
ברזל 4.3 מ״ג 12.9 מ״ג
אשלגן 639.2 מ״ג 1917.7 מ״ג
אבץ 2.4 מ״ג 7.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar