ארוחה בסיר אחד – תבשיל עדשים כתומות וחזה עוף שמכינים לצהריים בקלות ובזריזות

ארוחת צהריים מהירה ומזינה שמכינים בקלי קלות - תבשיל עדשים כתומות וחזה עוף בתיבול סויה וסילאן, טעים בטירוף שגם הילדים יזללו בהנאה
ארוחת צהריים מהירה ומזינה שמכינים בקלי קלות - תבשיל עדשים כתומות וחזה עוף בתיבול סויה וסילאן, טעים בטירוף שגם הילדים יזללו בהנאה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    198
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 198.0 קק״ל 792.0 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 92.4 גרם
    סוכר 1.9 גרם 7.6 גרם
    שומן 6.4 גרם 25.6 גרם
    נתרן 717.5 מ״ג 2870.0 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 35.2 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.7 מ״ג 162.6 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 168.6 מ״ג 674.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    198
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 198.0 קק״ל 792.0 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 92.4 גרם
    סוכר 1.9 גרם 7.6 גרם
    שומן 6.4 גרם 25.6 גרם
    נתרן 717.5 מ״ג 2870.0 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 35.2 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.7 מ״ג 162.6 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 168.6 מ״ג 674.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
שי-לי ליפא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה רוטב סויה וסילאן. מעבירים חצי מהתערובת לכלי אחר ושומרים לעדשים. מוסיפים לקערה את חזות העוף ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומשרים כחצי שעה בטמפ’ החדר.
  2. שוטפים עדשים ומסננים היטב. קוצצים בצל.
  3. מחממים סיר בינוני רחב על אש בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומטגנים כ-5 דקות, עד שהבצל זהוב קלות.
  4. מוסיפים עדשים ומטגנים כדקה תוך כדי ערבוב. מוסיפים מים רותחים ואת תערובת הסויה ששמרנו ומערבבים היטב. מביאים שוב לרתיחה.
  5. מניחים מעל את חזות העוף, ללא נוזלי השרייה, מתבלים בפלפל ומכסים את הסיר.
    מנמיכים את האש ומבשלים 7 דקות (לא להתפתות ולבשל יותר, העוף יתייבש).
  6. מפזרים בצל ירוק פרוס לעיגולים דקים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחה בסיר אחד – תבשיל עדשים כתומות וחזה עוף שמכינים לצהריים בקלות ובזריזות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות